MSG

Nieuws

We gaan weer aan de slag met schoolfruit!

Misschien zijn dit jaar de vitamientjes wel nog belangrijker dan in andere jaren! Samen met onze partners Willem Dijk AGF uit Enschede en Gebrs. Van Aarle uit Schijndel  zorgen wij er dit schooljaar wederom voor dat op ruim 700 scholen bijna 120.000 leerlingen voorzien worden van schoolfruit. De doelstelling; ‘met schoolfruit het zo makkelijk en laagdrempelig mogelijk maken om een gezonde levensstijl aan te leren’. Wekelijks bezorgen wij het schoolfruit bij scholen verspreid over Nederland. Deze fruitbezorgingen sluiten uitstekend aan bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen dat MSG regionaal en landelijk wil uitdragen.

Meer nieuws

overname apd tilburg msg

APD Tilburg is MSG geworden

Leuk nieuws! Vanaf begin december opent de locatie MSG Tilburg . Die mooie kans ontstond toen we de mogelijkheid kregen om het lokale postbedrijf APD

msg decemberzegel

Nu verkrijgbaar decemberzegels MSG

De MSG decemberzegels zijn weer verkrijgbaar via onze webwinkel of bij een van onze decemberzegelverkooppunten. Dit jaar is de MSG decemberzegel weer de voordeligste en