MSG

Nieuws

De fietskoeriers van Override fietsen dagelijks tour-etappes!
groene logistiek

Terwijl deze zomer weer flinke afstanden worden afgelegd in Frankrijk en Spanje rijden de fietskoeriers van Override dagelijkse ook flinke afstanden die niet onderdoen voor die van de professionals in deze tours! Hoewel je in Nederland weinig hoeft te klimmen vinden deze koeriers elke dag weer uitdaging in hun werk door het uitvoeren van verschillende opdrachten.

Onze partner voor snelle bezorgingen in de regio Twente

Override fietskoeriers is al jaren een trouwe partner van MSG. Voor opdrachtgevers met spoedzendingen in zowel Enschede als daarbuiten kunnen wij er altijd op vertrouwen dat deze snelle koeriers in no-time op de fiets springen om een zending snel op te halen en naar de plaats van bestemming te fietsen!

Betrouwbaar en geen uitdaging te moeilijk!

Waarom wij graag samenwerken met Override fietskoeriers? Het maakt niet uit wat ze vervoeren, het komt snel en in goede staat aan bij de ontvanger! Naast poststukken en pakketjes kan je ook bij ze terecht voor het vervoeren van bijvoorbeeld medicijnen, bloemen en zelfs dozen met eieren!
Ook je lunch wordt zonder problemen opgehaald en warm bij je afgeleverd!

Meer nieuws

Bedankkaartje Manna Picknick

MSG trotse sponsor van de Manna picknick

Dit leuke bedankkaartje kregen we van onze klant Zorggroep Manna. Zij organiseerden een paar weken geleden de Manna picknick. Het doel? Samen de eenzaamheid tegengaan