MSG

Nieuws

MSG bezorgt 240.000 stuks fruit bij Voedselbanken

Wekelijks krijgen we bij MSG grote hoeveelheden fruit binnen van onze leverancier Van Aarle. We brachten dit eerst naar scholen voor het Schoolfruitproject. Gezien de sluiting van alle scholen konden we dit fruit niet meer bezorgen. Weggooien is natuurlijk zonde en in deze onzekere tijd is het juist belangrijk dat we naar elkaar omkijken. In Enschede, Eindhoven, Leiden, Nuenen, Ter Aar, Meppel en Ede hebben we, samen met onze plaatselijke koeriers, al het fruit gedoneerd aan de lokale Voedselbank. 240.000 stuks! We hopen dat het goed terecht komt, bij mensen die het juist nu zo goed kunnen gebruiken.

Meer nieuws

Bedankkaartje Manna Picknick

MSG trotse sponsor van de Manna picknick

Dit leuke bedankkaartje kregen we van onze klant Zorggroep Manna. Zij organiseerden een paar weken geleden de Manna picknick. Het doel? Samen de eenzaamheid tegengaan