MSG

Nieuws

MSG bezorgt 240.000 stuks fruit bij Voedselbanken

Wekelijks krijgen we bij MSG grote hoeveelheden fruit binnen van onze leverancier Van Aarle. We brachten dit eerst naar scholen voor het Schoolfruitproject. Gezien de sluiting van alle scholen konden we dit fruit niet meer bezorgen. Weggooien is natuurlijk zonde en in deze onzekere tijd is het juist belangrijk dat we naar elkaar omkijken. In Enschede, Eindhoven, Leiden, Nuenen, Ter Aar, Meppel en Ede hebben we, samen met onze plaatselijke koeriers, al het fruit gedoneerd aan de lokale Voedselbank. 240.000 stuks! We hopen dat het goed terecht komt, bij mensen die het juist nu zo goed kunnen gebruiken.

Meer nieuws

overname apd tilburg msg

APD Tilburg is MSG geworden

Leuk nieuws! Vanaf begin december opent de locatie MSG Tilburg . Die mooie kans ontstond toen we de mogelijkheid kregen om het lokale postbedrijf APD

msg decemberzegel

Nu verkrijgbaar decemberzegels MSG

De MSG decemberzegels zijn weer verkrijgbaar via onze webwinkel of bij een van onze decemberzegelverkooppunten. Dit jaar is de MSG decemberzegel weer de voordeligste en