MSG

Nieuws

MSG bezorgt 4,2 miljoen stuks fruit voor EU Schoolfruit Programma

De afgelopen 20 weken heeft MSG in samenwerking met HealthyQ het EU Schoolfruit programma uitgevoerd. Gedurende die weken werd fruit bezorgd op 433 basisscholen in Nederland. Het project heeft als doel om schoolkinderen te stimuleren meer groente en fruit te eten en hen gezonde eetgewoontes aan te leren.

Met dit project werd het zo makkelijk en laagdrempelig mogelijk gemaakt om een gezonde levensstijl in te voeren. Het schoolfruit werd twee keer per week door MSG bij de scholen zelf bezorgd om zo te voorzien in het gemak. Deze fruitbezorgingen sluiten aan bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen dat MSG regionaal en landelijk wil uitdragen. Ook dit jaar werd het project weer een succes: in totaal genoten de schoolkinderen 4,2 miljoen keer van een gezonde maaltijd!

Meer nieuws

Bedankkaartje Manna Picknick

MSG trotse sponsor van de Manna picknick

Dit leuke bedankkaartje kregen we van onze klant Zorggroep Manna. Zij organiseerden een paar weken geleden de Manna picknick. Het doel? Samen de eenzaamheid tegengaan