Skip to main content

MSG ontvangt met trots één van de eerste PSO-30+ certificaten

  • 29 september 2021

Bij MSG staat maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) op de eerste plaats. Naast onze duurzame bedrijfsvoering doen wij dit op sociaal vlak door echte banen te creëren voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie. Ondertussen is het percentage werknemers uit deze doelgroep bij MSG dusdanig groot dat onze collega Henri Hannink hiervoor namens de organisatie het certificaat PSO-30+ in ontvangst heeft mogen nemen uit handen van Marian Knuijsting van PSO-Nederland.

Het PSO-30+ certificaat wordt uitgereikt door de PSO (Prestatieladder Socialer Ondernemen)  aan organisaties waarbij minimaal 30% van het personeel in loondienst bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het certificaat sluit aan bij de nieuwe Aanbestedingswet die op 1 juli 2016 van kracht werd en is in mei 2017 voor het eerst officieel uitgereikt aan verschillende organisaties. Het PSO 30+ certificaat is een initiatief van PSO-Nederland, TNO, Cedris, Vebego en Social Enterprise NL.

Naast MSG hebben ook GreenFox B.V., Axent Groen B.V., de gemeente ’s-Hertogenbosch en Brainport Assembly B.V.  het PSO-30+ Certificaat ontvangen


Heb je vragen, opmerkingen of wil je sparren over een oplossing die bij jou past naar aanleiding van bovenstaande bericht? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen voor goedkope postbezorging

  • Slimmer, socialer en duurzamer postbezorgen

  • Voordelige tarieven voor (lokale) post

  • Handige haal en breng service