voorwerker post tilburg msg

Meewerkend voorwerker afdeling Postbezorging Tilburg (M/V ca. 20 uur p.w.)


Als meewerkend voorwerker van de afdeling Postverwerking ondersteun je de locatie coördinator met verschillende werkzaamheden. Je belangrijkste taak is de postverwerking in de middag: het sorteren en registreren van uitgaande post van onze klanten. Als meewerkend voorwerker sta je zelf op de vloer voor de verwerking. Na mate de locatie groeit, zul je ook leiding geven aan de nog aan te nemen medewerkers. Tevens ben je verantwoordelijk voor een deel van de administratie.

Locatie Tilburg is een nieuw opgezette locatie, waardoor je ook andere werkzaamheden zal gaan verrichten (bijv. post bezorgen in een kleine postwijk of als vervanger van een uitgevallen vaste postbezorger of uitgaande post ophalen bij klanten). Naarmate de locatie groeit, kan dit nog wijzigen.  

Bij afwezigheid van de locatiecoördinator, treed je op als vervanger en is je aanwezigheid bij het ochtendproces vereist. De postverwerking is altijd van maandag t/m vrijdag, de postbezorging is van dinsdag t/m zaterdag.

Functie eisen

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie, ben je bestand tegen hectiek en gedreven om aan de slag te gaan! Je stelt prioriteiten en maakt af wat je bent begonnen. De locatie Tilburg is een nieuwe locatie, dus je vindt het ook leuk om zelf mee te denken over de nog op te zetten processen.

Overige bijzonderheden

Flexibel inzetbaar;

  • Werkdagen van maandag t/m vrijdag van ca. 14:00 tot 18:00 uur;
  • In bezit van rijbewijs B;
  • Woonachtig in Tilburg of omgeving


MSG is een sociale onderneming en werkt met verschillende doelgroepen. Affiniteit met deze doelgroepen is een vereiste.

Wij bieden:  

Een leuke, afwisselende baan met een marktconform salaris.

Wie is MSG?

Letterlijk staat MSG voor: Makes Sending Great. Onze klanten zo goed mogelijk helpen met hun verzending staat bij ons centraal. We houden van persoonlijk contact en ontzorgen onze klanten van A tot Z. Waar dat eerst voornamelijk op het gebied van post, pakketten en koeriers was, helpen we onze klanten tegenwoordig veel breder. Zo bezorgen we tegenwoordig ook de bloemen van Bloomon, brengen we dagelijks schoolfruit naar honderden scholen, ontzorgen we klanten van printen tot aan bezorgen en rijden we in de binnensteden met fietskoeriers. Ook onderzoeken we de mogelijkheden van digitalisering, want we willen zeker niet stilstaan. We brengen onze klanten letterlijk en figuurlijk meer.

We willen ons blijven ontwikkelen en doen dit graag samen met ons team. Inmiddels werken er meer dan 500 mensen bij MSG, op locaties in Noord, Oost en Zuid Nederland. Alles wat we doen bij MSG doen we in het kader Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo heeft 72% van ons personeel een afstand tot de arbeidsmarkt, rijden we met elektrische en groengas auto’s en durven we kritisch te kijken naar onze prestaties op het gebied van duurzaamheid.

Kortom, we zijn elke dag bezig om onszelf te vernieuwen en verbeteren. Help jij ons verder groeien?


MSG. Brengt je meer!

Heb je interesse? Stuur een duidelijke motivatie en jouw cv naar vacature@msg.eu via het aanmeldformulier.

Deel deze vacature;

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meld je aan voor: Meewerkend voorwerker afdeling Postbezorging Tilburg (M/V ca. 20 uur p.w.)

Waarom werken bij MSG?