Digitalisering

Brengt je meer… optimale communicatie.

DE DIGITALE WEG NAAR JULLIE ONTVANGER

Voor uitgaande communicatie kiezen we steeds meer voor de digitale weg. MSG ontzorgt: van digitale brieven en facturen tot complete mailingen, we kunnen het regelen. Het is maar net wat de meest efficiënte manier naar jullie ontvanger is én wat de hoogste respons oplevert. Zo kunnen we een digitale brief voor overheidsinstanties bijvoorbeeld koppelen aan ‘Mijn Overheid’, zodat het rechtstreeks in de inbox van de ontvanger komt. Of we kunnen jullie digitale brief voorzien van een betalingskoppeling die met bijvoorbeeld iDeal voldaan kan worden. Ook kunnen we digitale uitingen direct naar de mailbox van de ontvanger sturen.

Alles op één digitale plek 

STRUCTUREER JULLIE INKOMENDE COMMUNICATIE

Ook inkomende post kunnen we voor jullie stroomlijnen. Zo kunnen we fysieke post voor jullie digitaliseren. We scannen het in en maken er een doorzoekbaar PDF-bestand van. Met een koppeling met jullie zaaksysteem zorgen we dat het rechtstreeks bij de juiste persoon terecht komt. Geen papierwerk, maar gewoon rechtstreeks in de juiste mailbox.

Daar heb je alle documenten op één plek. Een mooie stap naar duurzamer werken. Ook dit werk doen we zo sociaal mogelijk, dus met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Wat zeggen klanten

Uitgaande post

Samen bepalen we welke communicatie digitaal en welke jullie fysiek willen laten bezorgen. Van brieven, facturen tot complete mailingen.

Dat kan tot in detail, bijvoorbeeld op persoonsniveau.

Het is maar net wat de meest efficiënte manier naar jullie ontvanger is én wat de hoogste respons oplevert. Zo kunnen we een digitale brief voor overheidsinstanties bijvoorbeeld koppelen aan ‘Mijn Overheid’, zodat het rechtstreeks in de inbox van de ontvanger komt.

We kunnen jullie digitale brief voorzien van een betalingskoppeling die met bijvoorbeeld iDeal voldaan kan worden. Ook kunnen we digitale uitingen direct naar de mailbox van de ontvanger sturen. Voor fysieke uitingen hebben we een eigen printstraat. Indien nodig couverteren we het en bezorgen we jullie communicatie in heel Nederland binnen 24- of 72 uur, maar net wat jullie wensen.

Digitaal of fysiek, ons doel is altijd: communiceren zodat jullie doelgroep de boodschap goed ontvangt! En dit alles doen we zoveel mogelijk met medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.​

Inkomende post

Ook Inkomende post kunnen we voor jullie stroomlijnen. Zo kunnen we fysieke post voor jullie digitaliseren.

We scannen het in en maken er een doorzoekbaar PDF-bestand van. Met een koppeling met jullie zaaksysteem zorgen we dat het rechtstreeks bij de juiste persoon terecht komt. Jullie hebben er zelf dus geen fysieke handelingen meer aan.

Geen papierwerk, maar gewoon rechtstreeks in de juiste mailbox. Daar heb je alle documenten op één plek. Een mooie stap naar duurzamer werken! Ook digitale, Inkomende post kunnen we voor jullie structureren, zodat het altijd bij de juiste persoon terecht komt (bijvoorbeeld in het geval van een info@-adres) en archiefwaardig opgeslagen wordt.

Ook dit werk doen we zo sociaal mogelijk, met onze maatschappelijk verantwoorde partner Docuwork, dus met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.​

Waarom MSG?

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

 • Alle communicatie, inkomend en uitgaand, 
  ondergebracht bij één leverancier. 
 • We hebben meer dan 10 jaar ervaring als 
  bezorger, van digitaal verzenden tot fysiek drukwerk. 
 • 72% van de mensen die aan jullie communicatie
  werken hebben 
  een afstand tot de arbeidsmarkt. 
 • Een gestroomlijnd proces dat jullie geld en tijd bespaard