Blijf 'on top of mind'
bij je klanten met direct mail volledig verzorgd door mSG!

Direct mail is een marketingtechniek waarbij bedrijven hun boodschap rechtstreeks naar hun doelgroep sturen via de post, bijvoorbeeld in de vorm van een brief, brochure, flyer of ansichtkaart. Het doel is om de ontvanger te overtuigen van producten of diensten en hen aan te sporen tot actie.

Als bedrijf is het belangrijk om nieuwe klanten te vinden en bestaande klantrelaties te onderhouden. Directmail is een effectieve manier om je doelgroep te bereiken en een boodschap over te brengen. Het is daarom een belangrijk onderdeel van een succesvolle communicatiestrategie.

directmail voorbeeld msg

Onze voordelen

Voor de fashionindustrie en retailsector is de respons het hoogst, direct mail kan kennis overbrengen en het bezoek naar winkel of website verhogen.

Afleverdatum van de direct mail ook op vrijdag en zaterdag
In tegenstelling tot PostNL. Zo zorgen we ervoor dat jouw direct mail op het juiste moment bij jouw doelgroep aankomt.

Profiteer van de actie
verstuur je direct mail al vanaf  € 0,43*. Hierdoor bespaar je op de kosten en haal je meer uit je budget.

Wij regelen indien gewenst het hele traject
Van het versturen en bezorgen tot het ontwerpen, drukken, couverteren en het verzorgen van de adressenbestanden. Dit alles in nauw overleg met jou, zodat je altijd controle hebt over het proces.

Geperonaliseerde direct mail
Heeft een hoge attentiewaarde, namelijk 27 procent ten opzichte van slechts 7 procent voor emailmarketing. Zo weet je zeker dat jouw boodschap de aandacht krijgt die het verdient..

(* vraag naar de voorwaarden)

Wat is het voordeel van direct mail?

Hoge responsrate
Uit onderzoek is gebleken dat direct mail een hogere responsrate heeft dan andere vormen van marketing, zoals e-mailmarketing of social media marketing. Dit komt doordat direct mail persoonlijker en tastbaarder is, waardoor het meer aandacht krijgt van de ontvanger.

Gerichte targeting
Met direct mail kun je een boodschap richten op een specifieke doelgroep. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van demografische gegevens, zoals leeftijd, geslacht en locatie, kun je heel gemakkelijk de boodschap afstemmen op de interesses en behoeften van de ontvanger.

Meetbare resultaten
Door gebruik te maken van unieke codes of speciale aanbiedingen in de direct mail campagne, kunnen resultaten nauwkeurig gemeten worden. Hierdoor is het mogelijk om de ROI verder te verhogen en eventueel bij te sturen in een marketingcampagne.

Verhoogt merkbekendheid
Direct mail draagt bij aan het vergroten van je merkbekendheid en het versterkt je merkimago. Door regelmatig direct mail te versturen, blijft je bedrijf top-of-mind bij je doelgroep.

Verstuur je pakketten probleemloos met MSG!

MSG kan je helemaal ontzorgen als het gaat om verzendingen via ons handige verzendplatform. Dat is super makkelijk te gebruiken, en we kunnen zelfs de pakketjes bij je ophalen en afleveren wanneer het jou uitkomt.

pakketten versturen webwinkel

Verbeter jouw directmail campagnes: Volg deze 5 stappen!

Direct mail campagnes kunnen een krachtig middel zijn om jouw doelgroep te bereiken en te overtuigen. Maar om succesvol te zijn, moet je de juiste strategie hanteren. In dit stappenplan laten we zien hoe je jouw direct mail campagnes kunt verbeteren en meer respons kunt genereren. Door deze 5 stappen te volgen, zul je in staat zijn om effectieve en gerichte campagnes te creëren die aantrekkelijk zijn voor jouw doelgroep.

Ken je doelgroep. Wie zijn je klanten en wat vinden ze interessant?

Maak een aantrekkelijk ontwerp voor je poststuk, met je logo en duidelijke boodschap.

Bied een waardevol aanbod aan, bijvoorbeeld korting of een gratis cadeau.

Maak het gemakkelijk voor je doelgroep om actie te ondernemen met een sterke call-to-action.

Meet het succes van je campagne door de respons en omzet bij te houden.

 

Samen met jou gaan we aan de slag

Wil je meer weten over de mogelijkheden van
direct mail voor jouw bedrijf en hoe het kan helpen bij klantenbinding en het aantrekken van nieuwe klanten?

Wij vertellen je graag over de verschillende opties en helpen je bij het opzetten van een succesvolle
direct mail campagne!

neem contact op