Brandstoftoeslagcomponent logistieke dienstenLees meer

Maak gebruik van jouw ervaring en kennis

Als senior postbezorger bij MSG kun je jouw ervaring en kennis in te zetten voor een efficiënte en tijdige bezorging van post. 

Wij geloven dat senioren een waardevolle aanvulling zijn op ons team en we zijn altijd op zoek naar mensen die hun ervaring willen delen en ons helpen onze postbezorging te verbeteren. 

msg postbezorging

Direct soliciteren

ouderen postbezorger

Geniet van flexibele werktijden en een goede vergoeding

Wij bieden flexibele werktijden aan, zodat jij je werk kunt combineren met andere verantwoordelijkheden in je leven. Hierdoor kun je jouw werktijden aanpassen aan jouw levensstijl. Bovendien, bieden wij een goede vergoeding en verlofregelingen aan, zodat je kunt genieten van een goede work-life balance.

Solliciteer nu en maak deel uit van ons succesverhaal

Als senior postbezorger krijg je de kans om deel uit te maken van ons succesverhaal en een impact te maken in de postbezorging. Solliciteer nu en word onderdeel van ons team. Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen!

 

msg enschede postbezorging

Werken in je eigen buurt

Werken in je eigen buurt.
Dit maakt het werk persoonlijker en geeft je een gevoel van verbondenheid met de gemeenschap.

Zicht op vast werk

Als senior postbezorger heb je de mogelijkheid om een vast contract te krijgen, wat zorgt voor zekerheid en stabiliteit in je werk. 

Flexibele werktijden

Als postbezorger heb je de flexibiliteit om te werken tussen 2 en 20 uur per week, waardoor je een baan kunt combineren.