DE SNELSTE WEG NAAR JE ONTVANGER


Optimale communicatie: fysiek én digitaal

Meer weten?

Efficiënt communiceren?


Op de juiste manier communiceren met jullie ontvanger. Dat is wat je wilt. Voor de één is dat digitaal, voor de ander fysiek. Wij regelen beiden en bieden jullie complete ontzorging.

Ga aan de slag!

Onze voordelen.


Alles-in-1

Alle communicatie, inkomend en uitgaand, ondergebracht bij één leverancier.

Expertise

We hebben meer dan 10 jaar ervaring als bezorger, van digitaal verzenden tot fysiek drukwerk.

Sociale bezorging

72% van de mensen die aan jullie communicatie werken hebben een afstand tot de arbeidsmarkt.

Automatisering

Een gestroomlijnd proces die jullie geld en tijd bespaard.

Hoe werkt het?


Uitgaande communicatie

Samen bepalen we welke communicatie digitaal en welke jullie fysiek willen laten bezorgen. Van brieven, facturen tot complete mailingen. Dat kan tot in detail, bijvoorbeeld op persoonsniveau. Het is maar net wat de meest efficiënte manier naar jullie ontvanger is én wat de hoogste respons oplevert. Zo kunnen we een digitale brief voor overheidsinstanties bijvoorbeeld koppelen aan ‘Mijn Overheid’, zodat het rechtstreeks in de inbox van de ontvanger komt.

We kunnen jullie digitale brief voorzien van een betalingskoppeling die met bijvoorbeeld iDeal voldaan kan worden. Ook kunnen we digitale uitingen direct naar de mailbox van de ontvanger sturen. Voor fysieke uitingen hebben we een eigen printstraat.

Indien nodig couverteren we het en bezorgen we jullie communicatie in heel Nederland binnen 24- of 72 uur, maar net wat jullie wensen. Digitaal of fysiek, ons doel is altijd: communiceren zodat jullie doelgroep de boodschap goed ontvangt! En dit alles doen we zoveel mogelijk met medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Inkomende post

Ook Inkomende post kunnen we voor jullie stroomlijnen. Zo kunnen we fysieke post voor jullie digitaliseren. We scannen het in en maken er een doorzoekbaar PDF-bestand van. Met een koppeling met jullie zaaksysteem zorgen we dat het rechtstreeks bij de juiste persoon terecht komt. Jullie hebben er zelf dus geen fysieke handelingen meer aan. Geen papierwerk, maar gewoon rechtstreeks in de juiste mailbox.

Daar heb je alle documenten op één plek. Een mooie stap naar duurzamer werken! Ook digitale, Inkomende post kunnen we voor jullie structureren, zodat het altijd bij de juiste persoon terecht komt (bijvoorbeeld in het geval van een info@-adres) en archiefwaardig opgeslagen wordt. Ook dit werk doen we zo sociaal mogelijk, met onze maatschappelijk verantwoorde partner Docuwork, dus met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Neem contact met ons op!

Contact

Wij horen graag van je!


Klaar om je volgende project bij ons te starten? Bel ons of stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

088 - 434 12 12