Brandstoftoeslagcomponent logistieke dienstenLees meer

Een koerier in Almelo

Contact
koeriersdienst

 We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor een koerierszending via 088 – 434 12 12.

Een mailtje naar planning@msg.eu kan ook. Daar zijn we op werkdagen van 08.00 tot 18.00 bereikbaar.

niwo
TLN

snelle en betrouwbare
spoedkoerier in almelo

Zoek je in Almelo snel een koerier? Onze koeriersdienst bezorgt je pakketten op een veilige en gemakkelijke manier. Of je nu een spoedzending hebt van of naar het centrum, een bedrijventerrein of een andere locatie in Almelo, wij staan binnen 45 minuten voor je klaar. Ons landelijk dekkend netwerk van koeriers staat altijd paraat om je opdracht te vervullen, waar je ook bent in Nederland.

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons bedrijf hoog in het vaandel. Wij gebruiken alleen zero emissie voertuigen om het milieu zo min mogelijk te belasten. Bovendien bieden we concurrerende tarieven voor onze diensten, zodat je zonder zorgen gebruik kunt maken van onze spoedkoerier service.

Ons team van professionele koeriers staat altijd klaar om je opdracht uit te voeren. We bieden snelle en betrouwbare dienstverlening, zodat je zonder zorgen gebruik kunt maken van onze spoedkoerier service. Onze medewerkers zijn professioneel en vriendelijk en doen altijd hun best om ervoor te zorgen dat je zending op tijd en veilig aankomt.

Of je nu pakketten wilt laten bezorgen, medische materialen wilt vervoeren of tijdschriften wilt afleveren, wij zorgen ervoor dat je zending op tijd en veilig aankomt. Wij hebben jarenlange ervaring en gaan altijd de extra mile om ervoor te zorgen dat je opdracht naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

Als je op zoek bent naar een spoedkoerier in Almelo, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Voordelen van onze koeriers in Almelo:

  • Meer dan 300 beschikbare koeriers
  • Altijd binnen 45 minuten op locatie
  • Speciaal voor je zending rijden voor maximale betrouwbaarheid
  • Een eigen planning van koeriers
  • Vestiging in Almelo en omgeving, dus regionaal bedrijf
  • 24/7 beschikbaar voor koeriersdiensten in Almelo
  • Duurzame elektrische transportmiddelen

Tarieven voor spoedkoerier in Almelo: Een koerier boeken kan al vanaf €0,35 per kilometer. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte prijs.

Bedrijven waar we al voor rijden

Aanvragen spoedkoerier

Hoe meld ik
mijn pakket aan?

Je kunt je zending makkelijk en snel aanmelden door te bellen of een e-mail te sturen naar planning@msg.eu (planning & tarieven). Onze medewerkers zullen je dan helpen met vinden van een koerier. Zij informeren je ook over de tarieven.

Een koerier nodig met spoed? Neem dan nu direct contact met ons op en laat je informeren door één van onze medewerkers! Het is uiteraard ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen.

MSG Koeriers Almelo

De weg in Almelo

OP ZOEK NAAR EEN
KOERIER IN Almelo?

Is geen dag hetzelfde bij jullie? En moet er dus constant geschakeld worden met een logistieke leverancier? Wij houden van die uitdaging. Ons team van koeriers in Almelo en onze planners zijn 24/7 bereikbaar om een koerier op pad te sturen. En als belangrijke poort tussen Nederland en Duitsland, met een grote universiteit, diverse ziekenhuizen en veel bedrijven is Almelo altijd volop in beweging. Ook op het gebied van transport en koeriers.

De ene dag bezorgen we duizenden bloemen op één avond voor Bloomon, de andere dag rijden onze fietskoeriers medicijnen uit in Almelo voor de plaatselijke apotheek. Een koerier die de weg kent in deze regio, dus!

Hoe kunnen we jullie logistiek ontzorgen? Onze koeriers staan voor je klaar!

 

Alles onbezorgd bezorgd

Of je nou een eenmalige zending hebt in Almelo of regelmatig een koerier nodig hebt, MSG regelt het voor je. Met ons uitgebreide netwerk, is er altijd een spoedkoerier bij je in de buurt. Daardoor hoeft hij niet ver om te rijden, waardoor je de beste prijs krijgt en gelijk ook voor een duurzame koerier kiest.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Enschede. We zijn dus Twents in hart en nieren en zo werken onze koeriers ook. We zijn nuchter, betrouwbaar en regelen het gewoon. Geen gedoe, gewoon goed geregeld. Een van de redenen waarom klanten kiezen voor de koeriers van MSG.

Alle zendingen worden exclusief bezorgd door onze spoedkoerier. Deze koerier rijdt dus nooit om en combineert geen zendingen. Het is simpelweg de snelste manier van bezorgen: direct van A naar B. Of van E(nschede) naar Z(wolle). Maar net wat nodig is. Onze spoedkoerier staat klaar om voor je in de auto te springen!