Brandstoftoeslagcomponent logistieke dienstenLees meer

Koerier Amsterdam

Contact
koeriersdienst

 We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor een koerierszending via 088 – 434 12 12.

Een mailtje naar planning@msg.eu kan ook. Daar zijn we op werkdagen van 08.00 tot 18.00 bereikbaar.

niwo
TLN

Snelle en betrouwbare koerier in Amsterdam: de oplossing voor
al uw vervoersbehoeften

Als u op zoek bent naar een betrouwbare koerier in Amsterdam, dan is onze koeriersdienst bij MSG de juiste keuze. Wij zijn een professioneel en ervaren koeriersbedrijf met jarenlange ervaring in de branche. Onze koeriers in Amsterdam staan bekend om hun punctualiteit, flexibiliteit en snelheid.

Onze koeriersdienst biedt een servicegerichte benadering en snelle oplossingen voor spoedgevallen. Wij begrijpen dat elke zending uniek is en dat tijdigheid en zorgvuldigheid van groot belang zijn. Daarom stellen wij onze klanten altijd op de eerste plaats en staan wij altijd klaar om aan hun specifieke wensen te voldoen. Of het nu gaat om een spoedzending of een reguliere levering, wij zorgen dat uw zending op tijd en in perfecte staat op de plaats van bestemming aankomt.

Onze koeriersdienst in Amsterdam kan verschillende soorten werkzaamheden verrichten, zoals het vervoeren van documenten voor notarissen en advocaten, het vervoer van onderdelen voor tv-producties of evenementen, en spoedpostvervoer voor bijvoorbeeld bloedmonsters of lab samples. Wij zijn de ideale partner voor al uw koeriersdiensten in Amsterdam.

Voordelen koeriersdienst Amsterdam:

  1. Snelle en betrouwbare levering van documenten en goederen binnen de stad.
  2. Mogelijkheid voor spoedopdrachten, zoals bloedmonsters of lab samples.
  3. Flexibiliteit in het vervoer van onderdelen voor tv-producties of evenementen.
  4. Professioneel en ervaren personeel dat zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van opdrachten.
Onze prijzen beginnen bij € 0,38 per enkele kilometer voor reguliere leveringen binnen de stad. Dit tarief is gebaseerd op de afstand die de koerier moet afleggen en kan variëren afhankelijk van de grootte en gewicht van de zending.

Bedrijven waar we al voor rijden

Zending aanmelden

Hoe meld ik
mijn zending aan?

Je kunt je zending makkelijk en snel aanmelden door te bellen of een e-mail te sturen naar planning@msg.eu (planning & tarieven). Onze planning is 24 uur en 7 dagen per week te bereiken. Onze medewerkers zullen je dan helpen met het in gang zetten van het transport. Zij informeren jou ook over de tarieven en handelen alle zaken rondom het transport met je af.

Wil je direct pakket(ten) aanmelden? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren door één van onze medewerkers! Het is uiteraard ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen.

Wisselende routes

24/7 GEREGELD, GEEN GEDOE

Is geen dag hetzelfde bij jullie? En moet er dus constant geschakeld worden met een logistieke leverancier? Wij houden van die uitdaging. Ons team van planners is 24/7 bereikbaar om een koerier op pad te sturen. De ene dag bezorgen we duizenden bloemen op één avond voor Bloomon, de andere dag rijden onze fietskoeriers medicijnen uit voor de plaatselijke apotheek. Welke logistieke uitdaging leggen jullie bij ons neer? Kom maar op!