Koerier Eindhoven

Contact
koeriersdienst

 We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor een koerierszending via 088 – 434 12 12.

Een mailtje naar planning@msg.eu kan ook. Daar zijn we op werkdagen van 08.00 tot 18.00 bereikbaar.

niwo
TLN

Je koeriersbedrijf in Eindhoven

Ben je op zoek naar een spoedkoerier in Eindhoven? Onze koeriersdienst bezorgt je pakketten snel en zonder problemen. Of je nu een spoedzending hebt van of naar het centrum, een bedrijventerrein of een andere locatie in Eindhoven, wij staan binnen 45 minuten voor je klaar. Ons landelijk dekkend netwerk van koeriers staat altijd klaar om je opdracht uit te voeren, waar je ook bent in Nederland.

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons bedrijf hoog in het vaandel. Wij gebruiken alleen zero emissie voertuigen om het milieu zo min mogelijk te belasten. Bovendien bieden we concurrerende tarieven voor onze diensten, zodat je zonder zorgen gebruik kunt maken van onze spoedkoerier service.

Ons team van professionele koeriers staat altijd paraat om je opdracht uit te voeren. We bieden snelle en betrouwbare dienstverlening, zodat je zonder zorgen gebruik kunt maken van onze spoedkoerier service. Onze medewerkers zijn professioneel en vriendelijk en doen altijd hun best om ervoor te zorgen dat je zending op tijd en veilig aankomt.

Of je nu pakketten wilt laten bezorgen, medische materialen wilt vervoeren of tijdschriften wilt afleveren, wij zorgen ervoor dat je zending op tijd en veilig aankomt. Wij hebben jarenlange ervaring en gaan altijd de extra mile om ervoor te zorgen dat je opdracht naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

Als je op zoek bent naar een spoedkoerier in Eindhoven, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Voordelen van onze koeriers in Eindhoven:

  • Meer dan 300 beschikbare koeriers
  • Altijd binnen 45 minuten op locatie
  • Speciaal voor je zending rijden voor maximale betrouwbaarheid
  • Een eigen planning van koeriers
  • Vestiging in Eindhoven en omgeving, dus regionaal bedrijf
  • 24/7 beschikbaar voor koeriersdiensten in Eindhoven
  • Duurzame elektrische transportmiddelen

Tarieven voor spoedkoerier in Eindhoven: Een koerier boeken kan al vanaf €0,35 per kilometer. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte prijs.

Bedrijven waar we al voor rijden

Zending aanmelden

Hoe meld ik
mijn zending aan?

Je kunt je zending makkelijk en snel aanmelden door te bellen of een e-mail te sturen naar planning@msg.eu (planning & tarieven). Onze planning is 24 uur en 7 dagen per week te bereiken. Onze medewerkers zullen je dan helpen met het in gang zetten van het transport. Zij informeren jou ook over de tarieven en handelen alle zaken rondom het transport met je af.

Wil je direct pakket(ten) aanmelden? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren door één van onze medewerkers! Het is uiteraard ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen.

MSG Koeriers Eindhoven
De Hooge Akker 31
5661 NG Geldrop
T: 088 – 434 1240

MSG heeft ook vestigingen in:
Oldenzaal
Stadskanaal
Enschede
Winschoten
Tilburg

Wisselende routes

24/7 GEREGELD, GEEN GEDOE

Is geen dag hetzelfde bij jullie? En moet er dus constant geschakeld worden met een logistieke leverancier? Wij houden van die uitdaging. Ons team van planners is 24/7 bereikbaar om een koerier op pad te sturen. De ene dag bezorgen we duizenden bloemen op één avond voor Bloomon, de andere dag rijden onze fietskoeriers medicijnen uit voor de plaatselijke apotheek. Welke logistieke uitdaging leggen jullie bij ons neer? Kom maar op!