Brandstoftoeslagcomponent logistieke dienstenLees meer

Koerier GEldrop

Contact
koeriersdienst

 We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor een koerierszending via 088 – 434 12 12.

Een mailtje naar planning@msg.eu kan ook. Daar zijn we op werkdagen van 08.00 tot 18.00 bereikbaar.

niwo
TLN

Snelle en betrouwbare spoedkoeriersdienst in Geldrop - bezorging binnen 45 minuten!

Onze spoedkoeriersdienst in Geldrop biedt snelle en betrouwbare bezorging van je pakketten, medische materialen of tijdschriften. Wij staan binnen 45 minuten voor je klaar, waar je ook bent in Geldrop of de omgeving. Ons landelijk dekkend netwerk van koeriers staat altijd paraat om je opdracht uit te voeren.

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons bedrijf hoog in het vaandel. Wij gebruiken alleen zero emissie voertuigen om het milieu zo min mogelijk te belasten en bieden concurrerende tarieven voor onze diensten. Ons team van professionele koeriers in Geldrop is altijd klaar om je opdracht uit te voeren en zorgt ervoor dat je zending op tijd en veilig aankomt.

Met jarenlange ervaring in spoedkoerierdiensten gaan wij de extra mile om ervoor te zorgen dat je opdracht naar tevredenheid wordt uitgevoerd. Neem contact met ons op als je op zoek bent naar een spoedkoerier in Geldrop, wij helpen je graag verder!

Bedrijven waar we al voor rijden

Zending aanmelden

Hoe meld ik
mijn zending aan?

Je kunt je zending makkelijk en snel aanmelden door te bellen of een e-mail te sturen naar planning@msg.eu (planning & tarieven). Onze planning is 24 uur en 7 dagen per week te bereiken. Onze medewerkers zullen je dan helpen met het in gang zetten van het transport. Zij informeren jou ook over de tarieven en handelen alle zaken rondom het transport met je af.

Wil je direct pakket(ten) aanmelden? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren door één van onze medewerkers! Het is uiteraard ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen.

MSG Koeriers Eindhoven
De Hooge Akker 31
5661 NG Geldrop
T: 088 – 434 1240

MSG heeft ook vestigingen in:
Oldenzaal
Stadskanaal
Enschede
Winschoten
Tilburg

Wisselende routes

24/7 GEREGELD, GEEN GEDOE

Is geen dag hetzelfde bij jullie? En moet er dus constant geschakeld worden met een logistieke leverancier? Wij houden van die uitdaging. Ons team van planners is 24/7 bereikbaar om een koerier op pad te sturen. De ene dag bezorgen we duizenden bloemen op één avond voor Bloomon, de andere dag rijden onze fietskoeriers medicijnen uit voor de plaatselijke apotheek. Welke logistieke uitdaging leggen jullie bij ons neer? Kom maar op!