Brandstoftoeslagcomponent logistieke dienstenLees meer

Koerier HElmond

Contact
koeriersdienst

 We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor een koerierszending via 088 – 434 12 12.

Een mailtje naar planning@msg.eu kan ook. Daar zijn we op werkdagen van 08.00 tot 18.00 bereikbaar.

niwo
TLN

Professionele koeriers in Helmond voor snelle en veilige bezorging - Bel ons nu!

Op zoek naar een efficiënte en professionele koerier in Helmond? Onze koeriersdienst staat klaar om snel en zorgvuldig je pakketten te bezorgen. Onze professionele koeriers zijn efficiënt en professioneel, getraind in het vervoeren van pakketten en andere zendingen, en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je zending op tijd en veilig aankomt.

We maken gebruik van zero-emissie voertuigen om ons milieu zo min mogelijk te belasten. Bovendien bieden we concurrerende tarieven voor onze diensten. Zo kun je zonder zorgen gebruik maken van onze koeriersdienst in Helmond.

Onze professionele koeriers beschikken over jarenlange ervaring en gaan altijd de extra mile om ervoor te zorgen dat je opdracht naar tevredenheid wordt uitgevoerd. Of je nu pakketten wilt laten bezorgen, medische materialen wilt vervoeren of tijdschriften wilt afleveren, onze professionele koeriers zorgen ervoor dat je zending op tijd en veilig aankomt.

Als je op zoek bent naar een koerier in Helmond, neem dan contact met ons op. Wij gaan direct voor je aan de slag en helpen je graag verder met onze professionele koeriers in Helmond!

Voordelen van onze professionele koeriersdienst in Helmond;

  • Snelle bezorging binnen de regio Helmond
  • Professionele en efficiënte koeriers
  • Gebruik van zero-emissie voertuigen
  • Concurrerende tarieven
  • Jarenlange ervaring en extra mile voor klanttevredenheid
  • Oplossing voor al uw bezorgingsbehoeften
  • Contact opnemen voor directe actie

Tarieven voor spoedkoerier in Helmond: Een koerier boeken kan al vanaf €0,35 per kilometer. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte prijs.

 

Bedrijven waar we al voor rijden

Zending aanmelden

Hoe meld ik
mijn zending aan?

Je kunt je zending makkelijk en snel aanmelden door te bellen of een e-mail te sturen naar planning@msg.eu (planning & tarieven). Onze planning is 24 uur en 7 dagen per week te bereiken. Onze medewerkers zullen je dan helpen met het in gang zetten van het transport. Zij informeren jou ook over de tarieven en handelen alle zaken rondom het transport met je af.

Wil je direct pakket(ten) aanmelden? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren door één van onze medewerkers! Het is uiteraard ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen.

MSG Koeriers Eindhoven
De Hooge Akker 31
5661 NG Geldrop
T: 088 – 434 1240

MSG heeft ook vestigingen in:
Oldenzaal
Stadskanaal
Enschede
Winschoten
Tilburg

Wisselende routes

24/7 GEREGELD, GEEN GEDOE

Is geen dag hetzelfde bij jullie? En moet er dus constant geschakeld worden met een logistieke leverancier? Wij houden van die uitdaging. Ons team van planners is 24/7 bereikbaar om een koerier op pad te sturen. De ene dag bezorgen we duizenden bloemen op één avond voor Bloomon, de andere dag rijden onze fietskoeriers medicijnen uit voor de plaatselijke apotheek. Welke logistieke uitdaging leggen jullie bij ons neer? Kom maar op!