Brandstoftoeslagcomponent logistieke dienstenLees meer

Koerier Hengelo

Contact
koeriersdienst

 We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor een koerierszending via 088 – 434 12 12.

Een mailtje naar planning@msg.eu kan ook. Daar zijn we op werkdagen van 08.00 tot 18.00 bereikbaar.

niwo
TLN

De betrouwbare en servicegerichte koerier voor Hengelo: MSG

Bent u op zoek naar een betrouwbare, efficiënte en duurzame koeriersdienst in Hengelo? Dan is MSG de juiste keuze voor u! Ons team van professionele koeriers in Hengelo zorgt ervoor dat uw zending op tijd op de plaats van bestemming aankomt.

Onze servicegerichte aanpak staat garant voor snelle en efficiënte levering, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vertragingen of beschadigde zendingen. Wij bieden zowel nationaal als internationaal transport aan en werken met een netwerk van professionele koeriersdiensten samen om ervoor te zorgen dat uw zending altijd op tijd aankomt.

Bovendien is MSG toegewijd aan het verminderen van onze milieu-impact, daarom bieden wij ook elektrische zero-emissie logistieke oplossingen aan, ons wagenpark bestaat uit o.a. elektrische voertuigen die geen schadelijke uitstoot produceren. Onze fietskoeriers zorgen voor een CO2 neutrale bezorging van uw zendingen, zijn professioneel getraind en uitgerust met de beste fietsen.

Kies voor MSG, wij zijn uw betrouwbare, efficiënte en duurzame koerier in Hengelo

  • Wij beschikken over een landelijke dekking met meer dan 300 koeriers;
  • Binnen 45 minuten staan wij bij je op de stoep;
  • Pakketten van onze spoedkoeriersdienst worden afzonderlijk behandeld en afgeleverd;
  • Onze eigen koeriersplanning is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

Bedrijven waar we al voor rijden

Aanmelden pakket

Hoe meld ik
mijn pakket aan?

Je kunt je pakket makkelijk en snel aanmelden door te bellen of een e-mail te sturen naar planning@msg.eu (planning & tarieven). Onze planning is 24 uur en 7 dagen per week te bereiken. Onze medewerkers zullen je dan helpen met het in gang zetten van het transport. Zij informeren jou ook over de tarieven en handelen alle zaken rondom het transport met je af.

Wil je direct pakket(ten) aanmelden? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren door één van onze medewerkers! Het is uiteraard ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen.

Wisselende routes

24/7 GEREGELD, GEEN GEDOE

Is geen dag hetzelfde bij jullie? En moet er dus constant geschakeld worden met een logistieke leverancier? Wij houden van die uitdaging. Ons team van planners is 24/7 bereikbaar om een koerier op pad te sturen. De ene dag bezorgen we duizenden bloemen op één avond voor Bloomon, de andere dag rijden onze fietskoeriers medicijnen uit voor de plaatselijke apotheek. Welke logistieke uitdaging leggen jullie bij ons neer? Kom maar op!