Koerier Oldenzaal

Contact
koeriersdienst

 We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor een koerierszending via; 

088 – 434 12 12.

Een mailtje naar planning@msg.eu kan ook. Daar zijn we op werkdagen van 08.00 tot 18.00 bereikbaar.

niwo
TLN

Snelle en betrouwbare spoedkoerier
in Oldenzaal - Bel ons nu!

De prachtige omgeving van Oldenzaal verdient een koerier die snel, betrouwbaar, milieuvriendelijk en professioneel is. Onze koerier in Oldenzaal biedt snelle en betrouwbare bezorging in de regio Oldenzaal en omgeving. Onze koeriers zijn vriendelijk, professioneel en zorgen er altijd voor dat je zending op tijd en veilig aankomt. Afspraak is afspraak en we doen er alles aan om onze beloftes waar te maken. Onze koeriers zijn getraind in het vervoeren van pakketten en andere zendingen en zijn efficiënt en professioneel. Onze koerier in Oldenzaal gebruikt alleen zero-emissie voertuigen om het milieu zo min mogelijk te belasten. Bovendien bieden we concurrerende tarieven voor onze diensten en bieden we ook logistieke oplossingen voor bedrijven en organisaties die regelmatig zendingen moeten verzenden.

Hieronder een lijst met de voordelen van onze koerier in Oldenzaal:

  • Snelle bezorging in de regio Oldenzaal
  • Professionele en vriendelijke koeriers
  • Gebruik van zero-emissie voertuigen voor milieuvriendelijke bezorging
  • Concurrerende tarieven
  • Jarenlange ervaring en extra mile voor klanttevredenheid
  • Afspraak is afspraak, onze koeriers zorgen ervoor dat je zending op tijd en veilig aankomt
  • Logistieke oplossingen voor bedrijven en organisaties in de regio Oldenzaal

Onze koerier in Oldenzaal is de partner die je kunt vertrouwen voor al je logistieke behoeften. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte prijs en laten we je laten zien hoe we je kunnen helpen bij het efficiënt vervoeren van je zendingen.

Bedrijven waar we al voor rijden

Zending aanmelden​

HOE MELD IK MIJN ZENDING AAN?​

Je kunt je zending makkelijk en snel aanmelden door te bellen of een e-mail te sturen naar planning@msg.eu (planning & tarieven). Onze planning is 24 uur en 7 dagen per week te bereiken. Onze medewerkers zullen je dan helpen met het in gang zetten van het transport. Zij informeren jou ook over de tarieven en handelen alle zaken rondom het transport met je af.

Wil je direct pakket(ten) aanmelden? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren door één van onze medewerkers! Het is uiteraard ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen.

MSG heeft ook vestigingen in:

Eindhoven
Stadskanaal
Enschede
Winschoten
Tilburg

Wisselende routes

24/7 GEREGELD, GEEN GEDOE

Is geen dag hetzelfde bij jullie? En moet er dus constant geschakeld worden met een logistieke leverancier? Wij houden van die uitdaging. Ons team van planners is 24/7 bereikbaar om een koerier op pad te sturen. De ene dag bezorgen we duizenden bloemen op één avond voor Bloomon, de andere dag rijden onze fietskoeriers medicijnen uit voor de plaatselijke apotheek. Welke logistieke uitdaging leggen jullie bij ons neer? Kom maar op!