Koerier Stadskanaal

Contact
koeriersdienst

 We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor een koerierszending via 088 – 434 12 12.

Een mailtje naar planning@msg.eu kan ook. Daar zijn we op werkdagen van 08.00 tot 18.00 bereikbaar.

niwo
TLN

Je koeriersbedrijf in Stadskanaal

Ben je op zoek naar een koerier in Stadskanaal die je pakketten snel, veilig en zonder gedoe verstuurd? MSG koeriers heeft jarenlange ervaring in de logistieke sector en heeft een landelijk dekkend koeriersnetwerk. Onze eigen koeriersplanning zorgt ervoor dat de te versturen pakket(ten) altijd binnen de afgesproken tijd bij de ontvanger aankomen. Een pakket versturen via MSG geeft je de volgende voordelen en zekerheden:

  • Wij beschikken over een landelijke dekking met meer dan 300 koeriers;
  • Binnen 45 minuten staan wij bij je op de stoep;
  • Pakketten van onze spoedkoeriersdienst worden afzonderlijk behandeld en afgeleverd;
  • Onze eigen koeriersplanning is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

Bedrijven waar we al voor rijden

Aanmelden pakket

Hoe meld ik
mijn pakket aan?

Je kunt je pakket makkelijk en snel aanmelden door te bellen of een e-mail te sturen naar planning@msg.eu (planning & tarieven). Onze planning is 24 uur en 7 dagen per week te bereiken. Onze medewerkers zullen je dan helpen met het in gang zetten van het transport. Zij informeren jou ook over de tarieven en handelen alle zaken rondom het transport met je af.

Wil je direct pakket(ten) aanmelden? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren door één van onze medewerkers! Het is uiteraard ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen.

MSG Koeriers Stadskanaal

Oosterkade 31
9503 HP Stadskanaal

MSG heeft ook vestigingen in: 
Oldenzaal
Eindhoven
Enschede
Winschoten
Tilburg

Je pakketten versturen met MSG

Dankzij onze landelijke dekking zijn we zeer goed in staat om pakketten van allerlei verschillende soorten bedrijven te versturen.

Wil je webshop pakketten laten versturen? Dat is voor ons geen enkel probleem! Het versturen van pakketten van jouw webshop is iets wat wij dagelijks doen. Ook zakelijk een pakket versturen kan uitstekend via onze koeriersdiensten.

Benieuwd naar de verzendkosten voor jouw webshop of onderneming? vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Wisselende routes

24/7 GEREGELD, GEEN GEDOE

Is geen dag hetzelfde bij jullie? En moet er dus constant geschakeld worden met een logistieke leverancier? Wij houden van die uitdaging. Ons team van planners is 24/7 bereikbaar om een koerier op pad te sturen. De ene dag bezorgen we duizenden bloemen op één avond voor Bloomon, de andere dag rijden onze fietskoeriers medicijnen uit voor de plaatselijke apotheek. Welke logistieke uitdaging leggen jullie bij ons neer? Kom maar op!