Brandstoftoeslagcomponent logistieke dienstenLees meer

MSG

Nieuws

Missie Seriousrequest Geslaagd (MSG)
msg serious request 3fm enschede

Elk jaar rond de kerstdagen is het weer tijd voor Serious Request. Dit jaar wordt #SR2017 georganiseerd in Apeldoorn. Dat weet trouwe fan Lisette Borkens uit Enschede ook. Lisette is voor het eerst in aanraking gekomen met Serious Request in Enschede in 2012. Sindsdien is ze Serious Request niet meer uit het oog geraakt en volgt ze het benefietevenement overal in Nederland en is ze vrijwilliger geweest.

Ook dit jaar is Lisette weer van partij. Met een eigen ‘kerstpakketten actie’ voor Serious Request 2017. Lisette heeft producten voor haar kerstpakketten verkregen van Gastrovino Vaneker met als doel om in één dag 50 kerstpakketten te maken. De kerstpakketten kunnen vervolgens verkocht worden en de opbrengst kan naar het goede doel van dit jaar ouders en kinderen herenigen in conflictgebieden.

Toen was er alleen nog een klein probleem. Hoe neem je al die lekkernijen mee naar Apeldoorn? Dat ging dus niet en daarom is MSG Post & Koeriers BV te hulp geschoten en heeft het vervoer naar het #GlazenHuis in Apeldoorn geregeld. Inmiddels is alles afgeleverd bij het Glazen Huis en hebben Lisette en Gerrit een succesvolle dag achter de rug en de wereld een beetje mooier gemaakt.

Meer nieuws