OVer msg

Certificeringen die
onze missie onderstrepen

AMBASSADEURSROL INCLUSIVITEIT

MSG is PSO trede 3 30+ gecertificeerd. Deze Prestatieladder Sociaal Ondernemen meet hoe inclusief en sociaal een bedrijf is. De hoogste trede, 30+, houdt in dat minimaal 30% van de medewerkers een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Met onze 73% zitten we daar ruim boven. Ook hebben we het Werkpakt-keurmerk gekregen, een certificaat voor werkgevers die zich nadrukkelijk onderscheiden op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

MVO gaat in onze ogen echter verder dan alleen kijken naar de mensen, daar hoort ook het milieu bij. Helemaal als je, zoals wij, een logistiek bedrijf bent. Daarom vervangen we ons wagenpark door 100% elektrische alternatieven, bezorgen we zoveel mogelijk per fiets(koerier) en compenseren we onze uitstoot door een eigen MSG-bos te planten (in samenwerking met Ecotree.

Over ons

Trots dat ze waren. De toendertijd 65 medewerkers die een aantal jaren geleden bij ons zijn begonnen. Trots omdat ze van de sociale werkvoorziening overstapten naar een baan bij een echt bedrijf Als postbezorger bijvoorbeeld. Of sorteerder. Of koerier. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een groep van 500 mensen, waarvan 73% een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Mooie cijfers, maar wat echt telt is hun passie voor het vak: de scherpte waarmee elke dag duizenden brieven gesorteerd worden. De motivatie om elke dag (door weer en wind) op de fiets te stappen om te gaan bezorgen. En de overtuiging om elke zending, van pakketten tot bossen bloemen en van medicijnen tot kantoorartikelen voor onze klanten onbezorgd te bezorgen. Die passie, daar zijn wij dan weer trots op.

Missie & visie

Onze missie

Door samen te werken op het gebied van logistiek willen we iedereen een duurzame oplossing bieden in de regio.

Onze visie

Het is onze ambitie om de regio op het gebied van logistiek efficiënter en duurzamer te maken. Ons beleid is gebaseerd op vier pijlers: hoge kwaliteit, scherpe prijs, maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijk contact.

 

wij zijn MSG