Spoedkoeriers

Brengt je meer... met spoed

SUPERSNEL BEZORGD
DOOR ONZE SPOEDKOERIERS

Met veel haast een spoedkoerier nodig? Geen probleem. Onze 1000 koeriers rijden door heel Nederland. Zo is er altijd een koerier bij jou in de buurt, die (gegarandeerd) binnen 45 minuten op de stoep staat om het pakket op te halen. De koerier rijdt daarna rechtstreeks, zonder omwegen of tussenstops, naar het bezorgadres. Dat is de allersnelste manier van verzenden. Plus: al onze koeriers zijn NIWO-gecertificeerd, dus je zending is in goede handen.

NU NODIG? BEL DIRECT
088 - 4341234

TLN
niwo

Landelijke dekking

ALTIJD EEN SPOEDKOERIER
IN DE BUURT

We hebben een uitgebreid netwerk van koeriers door heel Nederland. Heb je een spoedzending? Dan geldt: tijd = geld. Wij bellen de dichtstbijzijnde koerier op en sturen hem direct op pad. Binnen no-time staat de spoedkoerier klaar om de zending op te halen.

Wij werken
onder andere voor:

catharina ziekenhuis

Ontzorging

24/7 GEREGELD, GEEN GEDOE

Is geen dag hetzelfde bij jullie? En moet er dus vaak geschakeld worden met een logistieke leverancier voor eventuele spoedzendingen? Wij houden van die uitdaging. Ons team van planners is daarom 24/7 bereikbaar om een spoedkoerier voor je op pad te sturen.

De allersnelste verzending

DE VOORDELEN
VAN ONZE SPOEDKOERIERS OP EEN RIJTJE

  • We bezorgen dagelijks meer dan
    2000 colli voor 150 verschillende klanten.
  • Prijs v.a. € 0,38 per KM
  • We hebben meer dan 25 jaar ervaring in spoedkoerierswerk.
  • Altijd binnen 45 minuten op de stoep.
  • We hebben een landelijke dekking met meer dan 1000 spoedkoeriers
  • Je krijgt een team van topplanners die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zijn.

NU NODIG? BEL DIRECT
088 - 4341212

Hoe snel bezorgt
MSG mijn zending?

Wij streven ernaar om uw zending zo snel mogelijk te bezorgen, afhankelijk van de afstand en bestemming. Onze professionele en servicegerichte koeriers zorgen ervoor dat uw zending op tijd op de plaats van bestemming aankomt.

Doet MSG
CO2 neutrale bezorging?

MSG is toegewijd aan het verminderen van onze milieu-impact. Daarom bieden we ook elektrische zero-emissie logistieke oplossingen aan, ons wagenpark bestaat uit elektrische voertuigen die geen schadelijke uitstoot produceren. Onze fietskoeriers zorgen voor een CO2 neutrale bezorging van uw zendingen.

Is MSG's
bezorging betrouwbaar?

Ja, bij MSG staan we garant voor betrouwbare bezorging van uw zendingen. Onze koeriers zijn professioneel opgeleid en werken met een netwerk van professionele koeriersdiensten samen om ervoor te zorgen dat uw zending altijd op tijd aankomt.

Hoe kan ik mijn
zending volgen?

Bij MSG bieden wij real-time tracking van uw zending, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw levering. U kunt gemakkelijk inloggen op onze website of onze app om de status van uw zending te volgen.

Kan ik mijn zendingen op een bepaalde tijd laten bezorgen?

Ja, wij bieden flexibele bezorgopties en kunnen uw zendingen op een specifieke tijd laten bezorgen op aanvraag. U kunt ons contacteren om uw specifieke bezorgbehoeften te bespreken.

Biedt MSG ook internationale bezorging aan?

Ja, bij MSG bieden wij zowel nationale als internationale bezorging aan. Wij werken met een netwerk van professionele koeriersdiensten samen om ervoor te zorgen dat uw zending altijd op tijd aankomt, ongeacht de bestemming.

Wij nemen contact met je op!

Zoek je een spoedkoerier? Laat je gegevens achter en onze wij nemen contact met je op.