Skip to main content

Laat je kerstpakket bezorgen door MSG

  • Nieuws
  • 12 november 2022

In Nederland geven we onze medewerkers en zakenrelaties steeds vaker een kerstpakket, als blijk van waardering en om ze fijne feestdagen te wensen. Ga jij dit jaar ook mensen blij maken met een kerstpakket en wil je de bezorging liever aan een ander overlaten? Kies dan voor de kerstpakkettenbezorgservice van MSG!

Hoe verstuur jij dit jaar je kerstpakket(ten)?

Is het niet te doen om persoonlijk de kerstpakketten te bezorgen en wil je geen gebruik maken van de grote bezorgdiensten en zo vertragingen riskeren? Denk dan eens aan de kerstpakkettenservice van MSG. Onze koeriers zorgen er persoonlijk voor dat jouw kerstpakketten netjes op tijd voor de feestdagen op de juiste locatie bezorgd worden. Het maakt niet uit of het nu om 1 kerstpakket of 100 kerstpakketten gaat, MSG bezorgt op elke bestemming in Nederland. Tegen een mooie prijs, natuurlijk! Interesse? Vraag dan nu een kerstpakkettenofferte aan bij MSG. Binnen een werkdag heb jij onze offerte in huis.

Kerstpakketten laten bezorgen met een sociale inslag

Wil je je kerstpakketten dit jaar net even wat socialer laten bezorgen? Dan maak je met de kerstpakkettenservice van MSG een goede keuze. Van onze medewerkers heeft namelijk 73% een afstand tot de arbeidsmarkt. Het zijn stuk voor stuk goedlachse toppers met

met hart voor hun werk als sorteerder, frankeerder of bezorger. Wij halen alle pakketten met plezier bij je op en bezorgen in heel Nederland. Bovendien bezorgen we zoveel mogelijk CO2 neutraal. Dat wil jij toch ook? Vul daarom direct ons kerstpakkettenformulier in. Heb je speciale wensen? Bel of mail ons dan gerust. We maken graag een offerte op maat voor je. 

5 redenen om kerstpakketten met MSG te versturen

  • Je ontvangt binnen een dag een offerte op maat
  • We komen de pakketten bij je ophalen of ze kunnen bij ons afgeleverd worden
  • We bezorgen door heel Nederland en zoveel mogelijk met onze eigen MSG koeriers
  • Je ontvangt een seintje als alles netjes is bezorgd
  • Zero-emissie bezorging is ook mogelijk

O ja, we bezorgen ook chocoladeletters rond Sinterklaas. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Regel de bezorging van je kerstpakket(ten) snel en simpel

Wil jij je kerstpakket(ten) snel en voordelig bij je medewerkers en relaties laten bezorgen? Neem dan via het offerteformulier contact met ons op. Binnen één werkdag ontvang je een offerte op maat. Wij komen de kerstpakketten op het afgesproken tijdstip bij je ophalen of ze kunnen bij ons afgeleverd worden door de leverancier. Zodra de pakketten zijn bezorgd, geven we je een seintje.

Welke medewerker of zakenrelatie wordt er nou niet blij wanneer hij of zij een kerstpakket van jou bezorgd krijgt? Neem contact met ons op via het speciale kerstpakkettenformulier of bel: 088-4341212


Heb je vragen, opmerkingen of wil je sparren over een oplossing die bij jou past naar aanleiding van bovenstaande bericht? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen voor goedkope postbezorging

  • Slimmer, socialer en duurzamer postbezorgen

  • Voordelige tarieven voor (lokale) post

  • Handige haal en breng service