Skip to main content
  • Pakketten MSG

    Pakketten


Pakketten verzenden en bezorgen: voordelig en duurzaam

Scherpe tarieven en tóch duurzaam bezorgd

Jouw pakket bij de voordeur met een glimlach

Verzenden pakket: super eenvoudig online aanmelden

MSG brengt iedereen meer

Pakketten zakelijk verzenden: 100% groen van winkel tot keukentafel

Elke dag 1, 10, 100 of 1000 pakketten verzenden? Geen probleem! Een pakket zakelijk verzenden was nog nooit zo gemakkelijk. Met onze eigen sorteercentra, eigen linehauls én eigen duurzame bezorging, zorgen we voor maximale efficiëntie in het bezorgproces. En dat zie jij terug in onze scherpe tarieven.

Ship from store, groene stadsdistributie, fietskoeriers? Wij bezorgen jouw pakketten van jouw webshop, bedrijf of winkel duurzaam tot aan de voordeur van jouw klant. Of het nu om kleine of grote pakketten gaat, het verzenden van een pakket is voor ons geen enkel probleem. Elke nacht verwerken we moeiteloos grote aantallen tegen aantrekkelijke tarieven. Of het nu Amsterdam, Utrecht, Enschede, Groningen of Zuid-Limburg is, wij zorgen voor duurzame bezorging met een glimlach. Lokaal én internationaal. Zo brengen we iedereen meer.

MSG, de sociale en duurzame pakketbezorger!

Grote aantallen pakketten zakelijk verzenden? Dagelijks geleverd bij jouw klanten op een sociale en duurzame manier? Bij MSG combineren we slimme logistieke stromen om jouw pakketten efficiënt te verwerken. We verzenden jouw pakket en bezorgen het CO2-neutraal en met een glimlach! Dat brengt iedereen meer.

We snappen het,
duurzame pakketbezorging met een glimlach

Een pakket verzenden via MSG is mens en milieu centraal stellen. Wij stellen alles in het werk om jouw pakketten, landelijk en lokaal, zo duurzaam en sociaal mogelijk te bezorgen. Of het nu gaat om grote of kleine pakketten, pakketten met verse producten of breekbare pakketten. Wij maken pakketten zakelijk verzenden een stuk gemakkelijker voor jouw organisatie.

Duurzame en sociale pakketbezorging: het kan gewoon!

Laat jouw pakketten CO2-neutraal bezorgen met MSG

Transparante Tarieven

Ontvang duidelijke prijzen voor jouw zendingen. Geen verborgen kosten, enkel transparantie voor een betere controle over je verzendkosten.

Snelle Levering en Betrouwbaarheid

Vertrouw op onze betrouwbare en snelle bezorgservice. Gegarandeerde stiptheid voor tevreden klanten en soepele logistieke processen.

Flexibele Oplossingen en Klantgerichte Service

Flexibiliteit op maat voor jouw onderneming. Wij bieden klantgerichte oplossingen, afgestemd op jouw unieke behoeften. Pakket verzenden? Ervaar onze persoonlijke service.

Marten

Sorteerder

MSG brengt iedereen meer

Elke dag duizenden pakketten duurzaam bezorgd met een glimlach

Bij MSG hebben we oog voor persoonlijke groei. Daarom werken we graag samen met organisaties die ook de mens en de natuur centraal stellen in het bezorgen van pakketten. Of het nu gaat om het verzenden van een pakket van de winkel of webshop naar de consument, óf van distributiecentrum naar zakelijke klanten. Wij bezorgen zero-emissie en met een glimlach.

Offerte aanvragen voor duurzame pakketbezorging

  • Duurzame pakketbezorging door vriendelijke bezorgers

  • Groene stadsdistributie door Netwerk Groene Stadshubs.

  • Slim combineren van pakketstromen en logistieke processen