Skip to main content
  • Haal & Brengservice post en pakketten

Tijd besparen met onze haal- en brengservice

Optimaliseer jouw logistieke proces met onze complete haal- en brengservice. Hierdoor kun jij zorgeloos ondernemen. Onze service haalt uitgaande post en pakketten op en bezorgt tegelijkertijd inkomende zendingen. Voor ultieme flexibiliteit maken we afspraken met klanten die meerdere levermomenten per dag op verschillende locaties wensen. Ervaar moeiteloze efficiëntie en klanttevredenheid met MSG.

Onze breng- en haalservice doen we in grote delen van het land inmiddels volledig Zero Emissie met onze transportfietsen en elektrische busjes. Nadat we de post & pakketten hebben opgehaald zijn deze gelijk al traceerbaar. Elk vervoermiddel in het wagenpark van MSG is voorzien van een GPS Track&Trace waardoor we precies weten waar deze is. Hierdoor is ook traceerbaar waar jouw post & pakketten zijn tijdens het logistieke breng- en haalproces.

 

Post en Pakketten opgehaald bij jouw bedrijf

Efficiënte verwerking van uitgaande logistieke stroom

Tijdstippen aangepast op jouw wensen

Haal & Brengservice post en pakketten
inzetten voor jouw organisatie?

Bij MSG combineren we slim onze diensten om voor jouw organisatie een optimale logistiek proces op te zetten dat in het klein ontzorgt en in het groot impact maakt op sociaal & duurzaam gebied. Laten we samen verkennen wat bij jouw organisatie past.