Skip to main content
  • Post


Al jouw post sociaal en duurzaam bezorgd

Voordelige regionale tarieven en landelijk netwerk

Persoonlijke betrokkenheid van onze bezorgers

Overzichtelijke processen en efficiënte services

MSG. Brengt iedereen meer

Alle post voordelig regionaal bezorgd

Dagelijks verstuurt jouw organisatie aanzienlijke hoeveelheden post, bestemd voor cliënten, klanten en relaties. Elke zending vertegenwoordigt waarde en vereist een tijdige en gestroomlijnde afhandeling. Ons streven is duidelijke en efficiënte processen, waarbij de meeste post regionaal op slimme wijze wordt bezorgd. Wij begrijpen de waarde van jouw post en zetten in op optimale en vlekkeloze afhandeling. Of het nu om 1 of duizenden brieven per dag gaat. Wij bezorgen al jouw post, voordelig, regionaal, duurzaam en sociaal.

MSG. De sociale en duurzame postbezorger!

Elke dag bezorgen wij duizenden brieven en poststukken met onze sociale en duurzame bezorgservice. Wij optimaliseren processen voor het ophalen en bezorgen van post, ontzorgen bij direct mailings en grote volumes, tot aan het efficiënt ontzorgen van de interne postverwerkingsprocessen binnen jouw organisatie. Bekijk onze postdiensten voor meer informatie.

We snappen het,
je wilt gewoon betrouwbare en voordelige postbezorging.

Samenwerken brengt ons verder. Met al onze klanten en partners verkennen we slimme mogelijkheden om processen rondom post zo slim, duurzaam én sociaal mogelijk in te richten. Dat is niet alleen goedkoper, maar ook leuker. Want samenwerken brengt ons verder.

Postbezorging, dat regelen wij gewoon. Uiteraard op een sociale en duurzame manier.

Jouw postbezorging CO2 neutraal met MSG

Neem vrijblijvend contact op

Onze accountmanagers ken je binnen no-time persoonlijk en we verkennen samen de mogelijkheden, wensen en verwachtingen binnen jouw organisatie

Samen maken we een plan

Postbezorging bij grote organisaties is altijd maatwerk. We sluiten aan op jouw processen en kijken waar het slimmer, socialer en duurzaam kan. Dat kan ook in een aanbesteding meegenomen worden.

Jouw post overal sociaal en duurzaam bezorgd

Onze sociale postbezorgers te voet en te fiets bezorgen al jouw post tot aan de huizen duurzaam. Onze haal en breng service rijdt 100% groen.

Bram

Postbezorger

MSG. Brengt iedereen meer

De post van jouw organisatie sociaal én duurzaam bezorgd.

Bij MSG hebben we oog voor persoonlijke groei. Daarom organiseren we bij MSG onze processen zo dat ze werken voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en bezorgen we groen. Zo blijven we doen waar we goed in zijn, maar dan sociaal en duurzaam. Jouw post, pakketten en logistieke proces ontzorgen we tot in de puntjes.

67%

Medewerkers met afstand tot arbeidsmarkt

Offerte aanvragen voor goedkope postbezorging

  • Slimmer, socialer en duurzamer postbezorgen

  • Voordelige tarieven voor (regionale) post

  • Handige haal en breng service