Skip to main content
  • Spoedkoeriers

Urgente zending met spoedkoerier snel op de juiste plek

Met veel haast een spoedkoerier nodig? Geen probleem. Onze 1000 koeriers rijden door heel Nederland. Zo is er altijd een koerier bij jou in de buurt, die (gegarandeerd) binnen 45 minuten op de stoep staat om het pakket op te halen. De koerier rijdt daarna rechtstreeks, zonder omwegen of tussenstops, naar het bezorgadres. Dat is de allersnelste manier van verzenden. Plus: al onze koeriers zijn NIWO-gecertificeerd, dus je zending is in goede handen.
We hebben een uitgebreid netwerk van koeriers door heel Nederland. Heb je een spoedzending? Dan geldt: tijd = geld. Wij bellen de dichtstbijzijnde koerier op en sturen hem direct op pad. Binnen no-time staat de spoedkoerier klaar om de zending op te halen.

Of het nu gaat om een onderdeel voor een machine die gerepareerd moet worden, een belangrijk poststuk met een deadline of een drukwerk opdracht die direct nadat het uit de pers rolt bezorgd moet worden: Met een koerier van MSG verzeker je jouw organisatie van de meest snelle verzending én bezorging.

Deze dienst is onderdeel van

Landelijke dekking met 1000+ koeriers

Altijd een spoedkoerier in de buurt

Snel jouw zending op de plek van bestemming

We leveren spoedkoeriersdiensten in eigenlijk elke stad van Nederland en alle uithoeken van Nederland. Zo kun je denken aan Twente, Winschoten, Tilburg, Stadskanaal, Oldenzaal, Hogeveen, Helmond, Haaksbergen, Geldrop, Enschede, Eindhoven, Amsterdam, Almelo of de plaats waar jouw bedrijf of organisatie is gevestigd. Wij komen eraan!

Spoedkoeriers
inzetten voor jouw organisatie?

Bij MSG combineren we slim onze diensten om voor jouw organisatie een optimale logistiek proces op te zetten dat in het klein ontzorgt en in het groot impact maakt op sociaal & duurzaam gebied. Laten we samen verkennen wat bij jouw organisatie past.