Skip to main content
  • Logistiek


Slimme logistieke processen met duurzame impact

Slim combineren van post en pakketten in logistieke processen

Sociale én duurzame impact door onze CO2 neutrale vloot

Aanpak op maat en direct persoonlijk contact

MSG. Brengt iedereen meer

Logistieke moet én kan slimmer en duurzamer

Elke dag post, pakketten en andere goederen van A naar B en C brengen. Dat is wat we bij MSG doen. Het moet en kan sociaal én duurzaam en het kan en mag slimmer en innovatiever. Kosten besparen door te combineren, processen slim inrichten en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt betrekken? MSG helpt je graag verder.

Met onze jarenlange ervaring in het slim inrichten van logistieke processen, mensen in het team die het overzicht kunnen bewaken én het toevoegen van een sociaal en duurzaam aspect zetten we jouw organisatie op voorsprong als het gaat om duurzame en sociale logistiek.

MSG. Wij zijn jouw sociale en duurzame logistieke ontzorger.

Van stadsdistributie met groene stadshubs tot het bezorgen van verse bloemen en schoolfruit. Logistiek is de levensader die alles in beweging houdt. Bij MSG begrijpen we deze uitdaging: slimmer, duurzamer en socialer. Onze medewerkers houden van aanpakken en denken actief mee in het optimaliseren van logistieke processen, zodat jouw klant snel en tevreden haar levering ontvangt. 

We snappen het,
je wilt gewoon duurzame, sociale en slimme logistiek

We groeien door te doen. We zetten elke dag stappen. We zijn duurzaam in beweging. Krachtiger dankzij hernieuwbare energie. We houden van duidelijke lijnen en heldere afspraken. We letten op details. We bundelen onze krachten en staan voor samenwerking. We brengen meer voor iedereen.

Betrouwbare logistiek, wij handelen het gewoon af.

Jouw logistiek slim, sociaal en
zero-emissie met MSG

Neem vrijblijvend contact op

Onze accountmanagers ken je binnen no-time persoonlijk en we verkennen samen de mogelijkheden, wensen en verwachtingen binnen jouw organisatie

Samen maken we een plan

Logistieke processen kunnen slimmer, duurzame en met duurzame inzet van medewerkers. We combineren goederenstromen slim om kosten te besparen en maken heldere afspraken. 

Jouw logistieke processen volledig ontzorgd

Geen omkijken meer naar betrouwbare bezorging en handige logistieke processen. Wij zorgen dat het goedkomt.

Bram

Postbezorger

MSG. Brengt iedereen meer

Logistiek optimaliseren

Als logistieke ontzorger ervaren we dat werken en iets bijdragen aan de maatschappij iedereen gelukkiger maakt. Samen willen we de wereld een beetje mooier achterlaten dan we haar aantreffen. Daarom is MSG een sociale en duurzame onderneming. 

We werken samen met onze partners en klanten aan ons landelijk dekkend netwerk netwerk van pakketbezorging, door zendingen optimaal te combineren en waar mogelijk met de transportfiets of 100% elektrische bus te bezorgen tot aan de voordeur.

Ik ga voor sociale en duurzame logistiek

  • We combineren slim logistieke processen voor minder vervoersbewegingen

  • We hanteren scherpe tarieven en denken in oplossingen

  • We ontzorgen jouw logistieke proces en helpen bij het faciliteren van groei