Skip to main content
  • Fietskoeriers

Met de fietskoeriers van MSG bezorg je sociaal en duurzaam in de binnenstad

Fietskoeriers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Onze fietskoeriers bij MSG fietsen op wendbare bakfietsen, waarbij ze slim post en pakketten combineren om de pakketjes van winkels, ziekenhuizen, apotheken, webshops en jouw organisatie lokaal, slim, sociaal en duurzaam te bezorgen. Elke dag fietsen onze bezorgers van stadshubs naar de mensen thuis, langs bedrijventerreinen en zorgorganisaties om pakketjes, brieven en andere goederen van A naar Beter te brengen.

Onze transportfietsen zijn uitermate geschikt voor pakketbezorgingen in de binnenstad en de wijken. Geen dieselende busjes meer door de wijk en binnenstad, maar milieu- en wijkvriendelijke fietsen die pakketten en andere goederen bij de mensen thuis brengen. MSG gelooft in fietskoeriersoplossingen als onderdeel van de totale logistieke oplossing. Al in 2008 is MSG in Enschede begonnen met fietskoeriers. De organisatie is flink gegroeid in de afgelopen jaren en fietskoeriers zijn daar altijd een onderdeel van geweest. Inmiddels bezorgen we dagelijks in diverse steden in Nederland (nog altijd in Enschede maar onder andere ook in Amsterdam en Utrecht) onze pakketten op een fiets.

Duurzaamste bezorgoptie voor kleine pakketten

Sociaal en vriendelijk voor de omgeving

Snel en wendbaar in te zetten in stadslogistiek

Fietskoeriers
inzetten voor jouw organisatie?

Bij MSG combineren we slim onze diensten om voor jouw organisatie een optimale logistiek proces op te zetten dat in het klein ontzorgt en in het groot impact maakt op sociaal & duurzaam gebied. Laten we samen verkennen wat bij jouw organisatie past.