Skip to main content
  • Printing on demand

Met MSG duurzaam brieven versturen via printing on demand

Printing on demand en het versturen van brieven zijn een heel handige combinatie. Jouw organisatie levert de brieven en adressen digitaal aan ons aan en wij verzorgen het printen, invouwen, frankeren en verzenden van al jouw post. Logistiek efficiënt, goedkoper dan zelf printen en snellere bezorging door minder schakels in de keten. En bovendien duurzaam, omdat de post niet meer bij verschillende locaties moet worden opgehaald. Vooral ziekenhuizen, gemeenten en andere publieksorganisaties gebruiken onze dienst printing on demand om de dienstverlening richting burgers en patiënten te optimaliseren.

Deze dienst is onderdeel van

Efficiënt printen van brieven aan cliënten, patiënten en burgers

Invouwen, dichtplakken en frankeren in één handeling

Privacy en beveiliging persoonsgegevens gewaarborgd

Korte lijnen en optimaliseren van gepersonaliseerde brieven aan grote groepen mensen

Ontdek de voordelen van onze printing on demand en brievenverzendservices voor jouw organisatie. Met onze geavanceerde oplossingen kun je moeiteloos jouw brieven en adressen digitaal aanleveren, terwijl wij het zware werk op ons nemen – van printen tot invouwen, frankeren en verzenden. Dit resulteert niet alleen in logistieke efficiëntie, maar biedt ook aanzienlijke kostenbesparingen in vergelijking met zelf printen. Bovendien versnellen we de bezorging door het minimaliseren van tussenpersonen in de distributieketen.

Onze diensten zijn bijzonder populair bij organisaties zoals ziekenhuizen, gemeenten en andere publieke instellingen die streven naar een geoptimaliseerde dienstverlening aan burgers en patiënten. Door gebruik te maken van onze printing on demand oplossingen verbeter je niet alleen de snelheid van je communicatie, maar ook de algehele gebruikerservaring.

Printing on demand
inzetten voor jouw organisatie?

Bij MSG combineren we slim onze diensten om voor jouw organisatie een optimale logistiek proces op te zetten dat in het klein ontzorgt en in het groot impact maakt op sociaal & duurzaam gebied. Laten we samen verkennen wat bij jouw organisatie past.