Skip to main content

Klantcase

24-uurs service voor Laurentius Ziekenhuis Roermond

Belangrijke en waardevolle post inclusief sortering en frankering

Ziekenhuisklanten van MSG, zoals het Laurentius Ziekenhuis in Roermond, hebben veel lokaal en regionaal postverkeer. Deze post van een ziekenhuis heeft veel waarde omdat het belangrijke (medische) informatie bevat. Het is dus van belang dat deze op goede wijze bij de ontvanger aankomt.

Medewerkers van MSG brengen elke dag in de ochtend nieuwe post. In de avond halen ze de uitgaande post op. Bij ziekenhuizen werken ze met een 24-uurs service omdat medische informatie niet altijd kan wachten. Na het ophalen van uitgaande post, wordt er gesorteerd en gefrankeerd. Regionale post verzorgen ze veelal zelf. Dit geldt voor alles. Wat ze zelf kunnen bezorgen doen ze ook. Pakketten lukken niet altijd. Gelukkig kunnen ze daarvoor vertrouwen op Business Post (samenwerkende postbedrijven) die deze van hen overneemt als ze het niet kunnen bezorgen.

Met MSG heb je snel, laagdrempelig en persoonlijk contact

Als ziekenhuis, of ander soort klant, heb je met MSG snel, laagdrempelig en persoonlijk contact. Dit betekent dat er snel en flexibel geschakeld kan worden. Al met al meer service, voor een lagere prijs dan bij een concullega.

Sociaal bezorgen met zero-emissie-voertuigen

Veel van de medewerkers hebben een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Bij MSG kunnen ze hun talenten inzetten. Bij het bezorgen van post naar ziekenhuisklanten heb je veel te maken met dezelfde routes en locaties. Dat geldt ook voor het ophalen van post. Zo is het voor de medewerkers goed haalbaar om hun talenten voor de postservice in te zetten. Ze noemen deze impact: sociaal bezorgen.

Bezorgers zitten op de fiets of de elektrische scooter. Dat betekent dat de bezorging altijd verloopt met zero-emissie-voertuigen. Haal- en brengservice van en naar de ziekenhuizen zijn in verband met de korte afstanden en kleine volumes ook altijd mogelijk met de elektrische bussen. Ook hierbij wordt dus bezorgd zonder enige uitstoot van CO2.

 

Voor ziekenhuizen is het mogelijk om uitgaande pakketten te versturen via MSG. Denk hierbij aan medicijnen, apparaten, hulpmiddelen en meer.  Zelf frankeren of laten frankeren door MSG? Alles is mogelijk. Bekijk alle diensten hier. Of vraag direct een offerte aan. Je kunt ook eerst contact opnemen.

“De bezorgers zitten op de fiets of de elektrische scooter, zij bezorgen dus altijd met zero emissie-voertuigen.”

MSG. De sociale en duurzame logistieke ontzorger

    Aangetekende post
    inzetten voor jouw organisatie?

    Bij MSG combineren we slim onze diensten om voor jouw organisatie een optimale logistiek proces op te zetten dat in het klein ontzorgt en in het groot impact maakt op sociaal & duurzaam gebied. Laten we samen verkennen wat bij jouw organisatie past.