Skip to main content
  • Direct mailing versturen

Blijf ‘on top of mind’ bij je klanten met Direct Mail volledig verzorgd door MSG

Blijf ‘top of mind’ door jouw klanten regelmatig een direct mailing te versturen. Door regelmatig op de deurmat van jouw (potentiële) klant te vallen, vergroot je sterk de attentiewaarde voor jouw merk.

Direct mail is een marketingtechniek waarbij bedrijven hun boodschap rechtstreeks naar hun doelgroep sturen via de post, bijvoorbeeld in de vorm van een brief, brochure, flyer of ansichtkaart. Het doel is om de ontvanger te overtuigen van producten of diensten en hen aan te sporen tot actie.

Als bedrijf is het belangrijk om nieuwe klanten te vinden en bestaande klantrelaties te onderhouden. Directmail is een effectieve manier om je doelgroep te bereiken en een boodschap over te brengen. Het is daarom een belangrijk onderdeel van een succesvolle communicatiestrategie.

Deze dienst is onderdeel van

Direct bij jouw doelgroep op de mat

Visueel aantrekkelijke een gepersonaliseerde boodschap

Snel en voordelig versturen al vanaf kleine oplagen

Wat is het voordeel van Direct Mail via MSG?

Hoge responsrate
Uit onderzoek is gebleken dat direct mail een hogere responsrate heeft dan andere vormen van marketing, zoals e-mailmarketing of social media marketing. Dit komt doordat direct mail persoonlijker en tastbaarder is, waardoor het meer aandacht krijgt van de ontvanger.

Gerichte targeting
Met direct mail kun je een boodschap richten op een specifieke doelgroep. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van demografische gegevens, zoals leeftijd, geslacht en locatie, kun je heel gemakkelijk de boodschap afstemmen op de interesses en behoeften van de ontvanger.

Meetbare resultaten
Door gebruik te maken van unieke codes of speciale aanbiedingen in de direct mail campagne, kunnen resultaten nauwkeurig gemeten worden. Hierdoor is het mogelijk om de ROI verder te verhogen en eventueel bij te sturen in een marketingcampagne.

Verhoogt merkbekendheid
Direct mail draagt bij aan het vergroten van je merkbekendheid en het versterkt je merkimago. Door regelmatig direct mail te versturen, blijft je bedrijf top-of-mind bij je doelgroep.

Direct mailing versturen
inzetten voor jouw organisatie?

Bij MSG combineren we slim onze diensten om voor jouw organisatie een optimale logistiek proces op te zetten dat in het klein ontzorgt en in het groot impact maakt op sociaal & duurzaam gebied. Laten we samen verkennen wat bij jouw organisatie past.