Skip to main content

MSG in Enschede: ‘Postbus PostNL te vol? Stop je kerstkaart in onze bak’

  • 23 september 2021

De maandag met kerstpost uitpuilende bus van PostNL bij winkelcentrum Het Stroïnk heeft concurrent MSG Post & Koeriers uit Enschede wakker geschud. Als publicitaire plaagstoot zette MSG dinsdag zijn eigen rode kartonnen postbus neer bij het winkelcentrum, mocht die bekende oranje bak weer overvol zitten.

Snelle bezorging

,,Iedereen mag zijn kerstpost ook hier in doen”, zegt marketingmanager Veertje Heemstra (28), ,,het maakt niet uit of er een zegel van ons of van PostNL op zit, we bezorgen hem snel en in het hele land.”

Enschedeër Otto Sanders durfde dinsdag de proef op de som wel aan en stopte zijn kerstpost voor familie in de rode kartonnen bus van MSG, die komende tijd binnen staat bij Actie Tankstation aan de Veldhoflanden. ,,Ik vertrouw er op dat-ie vóór kerst aankomt”, zegt Sanders. Dat gaat lukken, verzekerden de in kersttruien gehulde Heemstra en Venerius hem.

bron: tubantia.nl


Heb je vragen, opmerkingen of wil je sparren over een oplossing die bij jou past naar aanleiding van bovenstaande bericht? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen voor goedkope postbezorging

  • Slimmer, socialer en duurzamer postbezorgen

  • Voordelige tarieven voor (lokale) post

  • Handige haal en breng service