Brandstoftoeslagcomponent logistieke dienstenLees meer

Koerier Haaksbergen

Contact
koeriersdienst

 We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor een koerierszending via 088 – 434 12 12.

Een mailtje naar planning@msg.eu kan ook. Daar zijn we op werkdagen van 08.00 tot 18.00 bereikbaar.

niwo
TLN

MSG Koerier in Haaksbergen - Snel, betrouwbaar, milieuvriendelijk en professioneel"

De prachtige omgeving van Haaksbergen verdient een koerier die snel, betrouwbaar, milieuvriendelijk en professioneel is. Onze koerier in Haaksbergen biedt snelle en betrouwbare bezorging in de regio Haaksbergen en omgeving. Onze koeriers zijn vriendelijk, professioneel en zorgen er altijd voor dat je zending op tijd en veilig aankomt.

Afspraak is afspraak en we doen er alles aan om onze beloftes waar te maken. Onze koeriers zijn getraind in het vervoeren van pakketten en andere zendingen en zijn efficiënt en professioneel. Onze koerier in Haaksbergen gebruikt alleen zero-emissie voertuigen om het milieu zo min mogelijk te belasten. Bovendien bieden we concurrerende tarieven voor onze diensten en bieden we ook logistieke oplossingen voor bedrijven en organisaties die regelmatig zendingen moeten verzenden.

Voordelen van onze koeriersdienst in Haaksbergen:

  1. Professionele en vriendelijke koeriers
  2. Snelle bezorging in de regio Haaksbergen
  3. Gebruik van zero-emissie voertuigen voor milieuvriendelijke bezorging
  4. Concurrerende tarieven
  5. Jarenlange ervaring en extra mile voor klanttevredenheid
  6. Afspraak is afspraak, onze koeriers zorgen ervoor dat je zending op tijd en veilig aankomt
  7. Logistieke oplossingen voor bedrijven en organisaties in de regio Haaksbergen

Onze koeriersdienst in Haaksbergen is de partner die je kunt vertrouwen voor al je logistieke behoeften. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte prijs en laten we je laten zien hoe we je kunnen helpen bij het efficiënt vervoeren van je zendingen.

Bedrijven waar we al voor rijden

Zending aanmelden

Hoe meld ik
mijn zending aan?

Je kunt je zending makkelijk en snel aanmelden door te bellen of een e-mail te sturen naar planning@msg.eu (planning & tarieven). Onze planning is 24 uur en 7 dagen per week te bereiken. Onze medewerkers zullen je dan helpen met het in gang zetten van het transport. Zij informeren jou ook over de tarieven en handelen alle zaken rondom het transport met je af.

Wil je direct pakket(ten) aanmelden? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren door één van onze medewerkers! Het is uiteraard ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen.

MSG Koeriers Eindhoven
De Hooge Akker 31
5661 NG Geldrop
T: 088 – 434 1240

MSG heeft ook vestigingen in:
Oldenzaal
Stadskanaal
Enschede
Winschoten
Tilburg

Wisselende routes

24/7 GEREGELD, GEEN GEDOE

Is geen dag hetzelfde bij jullie? En moet er dus constant geschakeld worden met een logistieke leverancier? Wij houden van die uitdaging. Ons team van planners is 24/7 bereikbaar om een koerier op pad te sturen. De ene dag bezorgen we duizenden bloemen op één avond voor Bloomon, de andere dag rijden onze fietskoeriers medicijnen uit voor de plaatselijke apotheek. Welke logistieke uitdaging leggen jullie bij ons neer? Kom maar op!