Een koerier in tilburg

Contact
koeriersdienst

 We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor een koerierszending via 
088 – 434 12 12.

Een mailtje naar planning@msg.eu kan ook. Daar zijn we op werkdagen van 08.00 tot 18.00 bereikbaar.

niwo
TLN

SPOEDKOERIERS Tilburg, BINNEN 45 MINUTEN OPGEHAALD

Met spoed op zoek naar een koerier in Tilburg? Onze koeriersdienst bezorgt je pakketten snel, veilig en zonder gedoe. Een spoedzending vanaf de Vossenberg, het Laar, Katsbogten of Loven of een ander bedrijventerrein in Tilburg? Geen probleem. Onze meer dan 300 koeriers hebben jarenlange ervaring in de logistieke sector en weten dus wat haast hebben is.

Daarom staan we altijd binnen 45 minuten bij je op de stoep. In Tilburg, maar ook in de rest van heel Nederland. We hebben namelijk een landelijk dekkend netwerk van koeriers door het hele land. Dus of je zending nou van of naar Tilburg moet, we regelen het razendsnel.

Ben je op zoek naar een betrouwbare en snelle spoedkoerier in Tilburg? Wij zijn jouw oplossing!

Bij ons bedrijf staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Wij werken met zero emissie voertuigen, wat betekent dat we het milieu zo min mogelijk belasten. Daarnaast bieden we een concurrend tarief voor onze diensten, zodat je zonder zorgen gebruik kunt maken van onze spoedkoerier service.

Ons team van professionele koeriers staat altijd klaar om jouw opdracht uit te voeren. We bieden een snelle en betrouwbare dienstverlening, zodat je zonder zorgen gebruik kunt maken van onze spoedkoerier service. Onze medewerkers zijn professioneel en vriendelijk, en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw zending op tijd en veilig aankomt.

Of het nu gaat om het bezorgen van pakketten, het vervoeren van medische materialen of het afleveren van tijdschriften: wij zorgen ervoor dat jouw zending op tijd en veilig aankomt.

Wij hebben jarenlange ervaring en zijn altijd bereid om extra mile te gaan om ervoor te zorgen dat jouw opdracht naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

Dus als je op zoek bent naar een spoedkoerier in Tilburg, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

De voordelen van onze koeriers van en naar Tilburg:

  • Meer dan 300 beschikbare koeriers
  • Altijd binnen 45 minuten op locatie
  • We rijden altijd speciaal voor jouw zending, dus de hoogste betrouwbaarheid van verzenden
  • Een eigen planning van koeriers
  • Een vestiging in Tilburg en Geldrop, dus een regionaal bedrijf
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor koeriersdiensten in Tilburg
  • Ook duurzaam elektrisch transport.

Tarieven spoedkoerier Tilburg

Een koerier boeken kan al vanaf €0,35 per kilometer. Neem contact met ons op om direct een prijs op maat te krijgen.

 

Bedrijven waar we al voor rijden

Aanvragen spoedkoerier

Hoe meld ik
mijn pakket aan?

Je kunt je zending makkelijk en snel aanmelden door te bellen of een e-mail te sturen naar planning@msg.eu (planning & tarieven). Onze medewerkers zullen je dan helpen met vinden van een koerier. Zij informeren je ook over de tarieven.

Een koerier nodig met spoed? Neem dan nu direct contact met ons op en laat je informeren door één van onze medewerkers! Het is uiteraard ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen.

MSG Koeriers Tilburg
Goirkestraat 161a
5046 GG Tilburg

De weg in Tilburg

OP ZOEK NAAR EEN
KOERIER IN Tilburg?

Is geen dag hetzelfde bij jullie? En moet er dus constant geschakeld worden met een logistieke leverancier? Wij houden van die uitdaging. Ons team van koeriers in Tilburg en onze planners zijn 24/7 bereikbaar om een koerier op pad te sturen. En als belangrijke poort tussen Nederland en Duitsland, met een grote universiteit, diverse ziekenhuizen en veel bedrijven is Tilburg altijd volop in beweging. Ook op het gebied van transport en koeriers.

De ene dag bezorgen we duizenden bloemen op één avond voor Bloomon, de andere dag rijden onze fietskoeriers medicijnen uit in Tilburg voor de plaatselijke apotheek. Een koerier die de weg kent in deze regio, dus!

Hoe kunnen we jullie logistiek ontzorgen? Onze koeriers staan voor je klaar!

 

Alles onbezorgd bezorgd

Of je nou een eenmalige zending hebt in Enschede of regelmatig een koerier nodig hebt, MSG regelt het voor je. Met ons uitgebreide netwerk, is er altijd een spoedkoerier bij je in de buurt. Daardoor hoeft hij niet ver om te rijden, waardoor je de beste prijs krijgt en gelijk ook voor een duurzame koerier kiest.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Enschede. We zijn dus Twents in hart en nieren en zo werken onze koeriers ook. We zijn nuchter, betrouwbaar en regelen het gewoon. Geen gedoe, gewoon goed geregeld. Een van de redenen waarom klanten kiezen voor de koeriers van MSG.

Alle zendingen worden exclusief bezorgd door onze spoedkoerier. Deze koerier rijdt dus nooit om en combineert geen zendingen. Het is simpelweg de snelste manier van bezorgen: direct van A naar B. Of van E(nschede) naar Z(wolle). Maar net wat nodig is. Onze spoedkoerier staat klaar om voor je in de auto te springen!