Koerier in Twente

Koerier in Twente

Een spoedkoerier
nodig in Twente?

Een geschikte spoedkoerier vinden in Twente? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. MSG helpt je met al je spoedzendingen.

Waar dan ook in Twente, we staan altijd binnen 45 minuten bij je op de stoep. Vaak zelfs een stukje sneller. Want bij een spoedzending geldt: tijd is geld. Je hebt een pakket of andere zending die zo snel mogelijk naar het afleveradres moet. Dan is een spoedkoerier de allerbeste optie.

Je zending wordt dedicated, dus niet-gecombineerd met andere ritten, direct naar het afleveradres gereden door onze spoedkoerier. Het afleveradres kan overal in Nederland of daarbuiten zijn, het hoeft dus niet in Twente te zijn. Hoe kort of lang de rit ook is, onze spoedkoerier staat voor je klaar.

Meer dan 25 jaar ervaring als spoedkoerier in Twente.

Onze spoedkoeriers hebben jarenlange ervaring op de wegen van Enschede, Hengelo, Almelo en alle andere steden en dorpen in Twente. Zij kennen de routes op hun duimpje en er is altijd wel een koerier bij jou in de buurt, omdat MSG meer dan 500 koeriers in heel Nederland heeft rijden. Daardoor kunnen we ook garanderen dat je zending altijd binnen 45 minuten opgehaald is en daarna gelijk naar de ontvanger gaat. Onze spoedkoerier stopt niet en combineert de rit ook niet met andere spoedzendingen. We rijden exclusief voor jou.

De meest betrouwbare spoedkoerier van Twente

Alle koeriers bij MSG zijn NIWO-gecertificeerd, waarmee we zeker weten dat zij en hun auto’s voldoen aan de gestelde eisen voor vervoer. Ook zijn we lid van TLN, de ondernemersorganisatie voor bedrijven in de logistiek en dragen zo collectief bij aan kwalitatieve spoedkoeriers in Twente en daarbuiten. Onze koeriers zijn betrouwbaar, representatief en natuurlijk… supersnel!

niwo
TLN

Koerier nodig?
Bel direct 088-4341212

Twentse spoedkoerier en duurzaamheid

Kan je spoedzending gereden worden met een elektrische bussen? Dan zetten we die altijd in. Op die manier voeren we ritten zo milieuvriendelijk mogelijk uit. Ons wagenpark in Twente bestaat inmiddels uit 10 elektrische bussen, een aantal dat we de komende jaren steeds verder gaan uitbreiden. Met de toenemende actieradius van elektrisch rijden, kunnen we inmiddels steeds meer spoedkoeriers in Twente op pad sturen met een 100% CO2-neutraal voertuig. Een mooie ontwikkeling. Daarnaast compenseren we onze CO2-uitstoot door bomen aan te planten, in samenwerking met Ecotree.

Updates tijdens spoedzending

Als onze spoedkoerier onderweg is, blijf je altijd op de hoogte van de status. Je krijgt automatisch bericht als het pakket opgehaald is en wanneer het afgeleverd is, inclusief een handtekening voor ontvangst. Tijdens de spoedrit zelf houdt de planningsafdeling van MSG (8 FTE) de rit voor je in de gaten. Eventuele afwijkingen worden direct telefonisch doorgegeven.

De Twentse aanpak van een spoedkoerier

We zijn een Twents bedrijf in hart en nieren, met onze hoofdlocatie in Enschede. Daarom houden wij ook van een
nuchtere Twentse aanpak. Je weet bij ons vooraf precies wat de spoedkoerier kost en we houden ons aan de afspraak. Onze spoedkoerier staat zo snel mogelijk (maar altijd binnen 45 minuten) bij je op de stoep en daarna regelen we het gewoon voor je. Simpel. Jij kunt erop vertrouwen dat je met onze spoedkoerier de allersnelste optie van verzenden hebt in Twente. Afspraak is afspraak.