Skip to main content

Meewerkend Voorman / Koerier

Stef

“Het is fijn om de blije gezichten van klanten te zien als je er bent geweest”
“Het is fijn om de blije gezichten van klanten te zien als je er bent geweest”

MSG. Brengt iedereen meer

De diversiteit in mijn baan vind ik het leukste

Stef is sinds de zomer 2020 aan het werk bij MSG. Stef begon als Koerier, waarbij hij de persoon was die pakketten tijdens de last mile vervoerde. De last mile betekent het gedeelte van de route waarbij de pakketten van de hub naar hun eindbestemming gaan, oftewel de klant (in dit geval de klant van de klant).

Sinds kort heeft hij de stap gemaakt naar Meewerkend Voorman voor één specifieke grote klant van MSG. Dit betekent dat hij ’s ochtends om 5 uur bij het magazijn (naast het kantoor) aanwezig is. Stef zorgt ervoor dat alles voor deze klant klaar staat zodat de Koeriers direct op pad kunnen. Denk hierbij aan de pakketten sorteren en in de bussen goed indelen. Dit alles doet hij in samenwerking met een medewerker van de Planning die tegelijk met Stef aan het werk is om alle routes te plannen voor deze klant.

De diversiteit in mijn baan vind ik het leukste“. Na de vroege ochtendtaken gaat Stef de ene dag als Koerier op pad en de andere dag blijft hij op magazijn om taken op te pakken. Denk aan het verwerken van retouren. Ook het voorbereiden van pakketten, die niet mee zijn gegaan naar de klant, voor de volgende dag. Daarnaast houdt hij het magazijn op orde en verder nog veel meer. Wanneer Stef op pad gaat om pakketten te bezorgen, maken de klanten indruk op hem: “Het is fijn om de blije gezichten van klanten te zien als je er bent geweest“.

67%

Medewerkers met afstand tot arbeidsmarkt

Onze diensten

Kom ook werken bij
het meest sociale en
duurzame logistieke
bedrijf in Nederland