Brandstoftoeslagcomponent logistieke dienstenLees meer

Locatie tilburg

APD Tilburg is MSG geworden

Sinds december 2021 is APD Tilburg overgegaan naar MSG. Dat verandert gelukkig niets voor de dienstverlening die we uitvoeren. Je kunt bij ons terecht voor post-, pakket- en koeriersdiensten in de regio Tilburg en Zuid-Nederland.

  • We bezorgen jullie post binnen 24 uur, in heel Nederland.
  • Wij zijn de meest sociale bezorger: 73% van ons personeel heeft een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Dagelijks of af en toe pakketten te versturen? Geen probleem, ook dat regelen we voor je.
  • Maak gebruik van onze handige breng- en haaldienst: wij komen aan het einde van de middag al jullie uitgaande post en pakketten ophalen.
  • Spoedje? Binnen 45 minuten staat onze supersnelle koerier bij jullie op de stoep.

Staat je uitdaging er niet tussen? Kijk even verder op onze website of neem direct contact op via;

MSG Tilburg
Goirkestraat 161a
5046 GG Tilburg
T: 088 – 434 1250

Bedrijven waar we al voor rijden

MSG Tilburg
Goirkestraat 161a
5046 GG Tilburg

Neem contact op

24/7 GEREGELD, GEEN GEDOE

Is geen dag hetzelfde bij jullie? En moet er dus constant geschakeld worden met een logistieke leverancier? Wij houden van die uitdaging. Ons team van planners is 24/7 bereikbaar om een koerier op pad te sturen. De ene dag bezorgen we duizenden bloemen op één avond voor Bloomon, de andere dag rijden onze fietskoeriers medicijnen uit voor de plaatselijke apotheek. Welke logistieke uitdaging leggen jullie bij ons neer? Kom maar op!

Meer logistieke ontzorging met impact.

ALLES BEZORGD.
SOCIAAL EN GROEN.

73% van de meer dan 500 mensen die werkzaam zijn bij MSG hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Stuk voor stuk mensen met hart voor hun vak als bezorger, sorteerder of koerier. Jullie mailing, pakket of andere zending is dus altijd in goede handen. Alles wat we bezorgen, doen we daarnaast zo groen mogelijk.

Met onze supersnelle fietskoeriers, bijvoorbeeld. Of één van onze 100% elektrische bussen. Door te verzenden met MSG draag je dus bij aan een inclusieve en duurzame wereld!