Skip to main content

Nieuwe locatie MSG Meppel geopend

  • 23 september 2021

Deze week zijn we gestart op onze nieuwe locatie in Meppel. De aanleiding voor het opstarten van deze nieuwe locatie is onze samenwerking met Lyreco. Hierdoor ging het ineens razendsnel.

Lyreco is gespecialiseerd op het gebied van kantoorartikelen in de breedste zin van het woord. Ze zochten een logistieke partner die dagelijks meerdere ritten voor ze kan rijden. Dit past natuurlijk perfect in het plaatje van MSG, aangezien we dagelijks door heel Nederland rijden. Na kort zoeken vonden we een geschikte locatie: de Eekhorstweg 15 te Meppel. Huisman Transport en Hellmann zijn gevestigd op deze 1500 m2 tellende locatie. Huisman is gespecialiseerd in dag/nachtdistributie met vrachtwagens en Hellmann in nachtlogistiek. Wij konden onze ochtendsortering voor Lyreco hier naadloos op aan laten sluiten. De perfecte combinatie dus!

Meer ritten in Noord-Oost Nederland

Vanaf deze week worden er dagelijks 8 ritten gereden vanuit Meppel. De leveringen zijn in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. We hopen in de toekomst nog veel meer combinaties te maken met andere opdrachten. Deze nieuwe locatie biedt qua geografische ligging in ieder geval weer mooie kansen om verder te groeien!

Interesse in de mogelijkheden vanaf onze nieuwe locatie? Neem gerust eens contact met ons op.


Heb je vragen, opmerkingen of wil je sparren over een oplossing die bij jou past naar aanleiding van bovenstaande bericht? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen voor goedkope postbezorging

  • Slimmer, socialer en duurzamer postbezorgen

  • Voordelige tarieven voor (lokale) post

  • Handige haal en breng service