Skip to main content

Zakelijke Postbezorging, betrouwbaar en snel geregeld.

  • Blogs
  • 23 juni 2022

Ben je op zoek naar een betrouwbare en snelle zakelijke postbezorging? Dan ben je bij MSG aan het juiste adres! Wij begrijpen dat het voor jouw bedrijf belangrijk is om post op tijd en op de juiste plek te krijgen, en daarom willen we je graag meer vertellen over onze diensten.

Onze diensten

Wij bieden verschillende soorten zakelijke postbezorging aan. Zo kun je bij ons terecht voor reguliere postbezorging, waarbij jouw post op reguliere dagen wordt bezorgd. Maar als je haast hebt, bieden wij ook spoedbezorging aan. Dan zorgen wij ervoor dat jouw post zo snel mogelijk op de juiste plek aankomt.

En als je wilt weten waar jouw post zich bevindt, dan bieden wij track en trace aan. Zo kun je op elk moment van de dag zien waar jouw post zich bevindt en wanneer deze wordt bezorgd.

Onze voordelen

Wij willen natuurlijk dat jij tevreden bent met onze service. Daarom hebben wij een aantal voordelen waar je van kunt profiteren. Zo zijn wij supersnel met bezorgen, zodat jij erop kunt vertrouwen dat jouw post op tijd wordt bezorgd.

Daarnaast hebben wij een geweldige klantenservice. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen waar nodig.

Onze tarieven

Wij snappen dat je niet te veel wilt betalen voor jouw zakelijke postbezorging. Daarom hebben wij scherpe tarieven, zodat je altijd verzekerd bent van een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Onze tarieven zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van jouw poststuk en de bestemming. Maar geen zorgen, wij geven je graag een offerte op maat.

Onze klanten

Onze zakelijke postbezorging wordt gebruikt door allerlei soorten bedrijven. Of je nou een klein of groot bedrijf hebt, wij kunnen jouw postbezorging regelen. Wij zijn trots dat wij kunnen bijdragen aan het succes van deze bedrijven door ervoor te zorgen dat hun post op tijd en op de juiste plek wordt bezorgd.

Conclusie

Wij hopen dat wij jou hebben kunnen informeren over onze zakelijke postbezorging. Ons doel is om de beste service te bieden aan onze klanten en wij denken dat wij dat kunnen waarmaken door onze snelle bezorging, geweldige klantenservice en scherpe tarieven.

Heb je interesse in onze diensten of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder! of kijk op zakelijke postbezorging.


Heb je vragen, opmerkingen of wil je sparren over een oplossing die bij jou past naar aanleiding van bovenstaande bericht? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen voor goedkope postbezorging

  • Slimmer, socialer en duurzamer postbezorgen

  • Voordelige tarieven voor (lokale) post

  • Handige haal en breng service